Шахтар завершує австрійський збір нічиєю з невдахою Бундесліги (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Шахтар та німецький Шальке, який за підсумками минулого сезону вилетів із Бундесліги. Матч завершився нульовою нічиєю. Відзначаємо присутність у стартовому складі Шахтаря трьох гравців з реєстру Золотого Таланта

Тренерський штаб Шахтаря з перших хвилин випустив: 19-річного голкіпера Анатолія Трубіна, 21-річного захисника Вітао та 20-річного нападника Лассіну Траоре.

У другому таймі у гру увійшли: 18-річний захисник Марк Мампассі, 18-річний хавбек Георгій Судаков, 20-річні хавбеки Артем Бондаренко та Михайло Мудрик, 21-річний хавбек Тете.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Гірники розпочали поєдинок із двох поспіль небезпечних моментів: Педріньо вивів до воріт Соломона, однак з ударом Манора впорався голкіпер, а за кілька миттєвостей бив уже сам бразилець, та Ферманн знову виявився на висоті. На 13-й хвилині оранжево-чорним вдалося переправити м’яча до сітки, проте арбітр не зарахував гол Траоре через офсайд.

Німці відповіли ударами Ауеяна (виручив Трубін) і Теродде (поруч зі стійкою). Більша частина тайму проходила в позиційній боротьбі в центрі поля, однак у заключній п’ятихвилинці донеччани мали кілька нагод відкрити рахунок. Спочатку Траоре трохи не дотягнувся до прострілу Соломона, а потім Педріньо бив у дев’ятку на виконання, але м’яч пройшов у сантиметрах від хрестовини. У другому таймі команди забити так і не змогли.

Трубін із Пятовим не пропускали. Фото shakhtar.com.

Шахтар завершив ігрову програму австрійського збору і вже сьогодні, 10 липня, планує повернутися до України, де продовжить підготовку до нового сезону.

Шахтар — Шальке — 0:0

Шахтар (1-й тайм): Трубін — Додо, Вітао, Марлон, Корнієнко, Майкон, Маркос, Педріньо, Патрік, Соломон, Траоре.

Шахтар (2-й тайм): Пятов — Додо (Конопля, 74), Марлон (Мампассі, 74), Матвієнко, Ісмаїлі, Степаненко, Судаков, Тете, Педріньо (Бондаренко, 74), Мудрик, Траоре (Дентіньо, 74).

Варіант Травмований 21-річний нападник Динамо може перейти в Серію А

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.