Чорноморець з двома молодими у складі переграє нову команду Альтмана (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Чорноморець та Балкани. Спаринг завершився перемогою одеситів — 2:0. Відзначаємо присутність у стартовому складі Чорноморця двох гравців з реєстру Золотого Таланта

Тренерський штаб Чорноморця з перших хвилин випустив: 19-річного голкіпера Данила Варакуту й 18-річного хавбека Максима Брагару.

У другому таймі у гру увійшли: 21-річний захисник Петро Долгов і 21-річний нападник Даниїл Сухоручко.

У складі Балкан на полі з’явилися: 21-річний хавбек Богдан Приблуда, 20-річний хавбек Василь Тропанець, 21-річний хавбек Тітаєвський Микита.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Для обох команд це був перший спаринг в поточному міжсезонні. Впевненіше виглядали моряки. До перерви Чорноморець вісім разів небезпечно атакував ворота Балкан, але гол забив лише один. На 10 хвилині Путря пройшов до лицьової лінії і прострілив в центр штрафного, звідки Авагімян влучно пробив по цілі — 1:0.

На 72 хвилині Прийомов збив Яловенка в 20 метрах від воріт Балкан, а Кравченко майстерно реалізував штрафний удар (м’яч влетів у ближню дев’ятку) — 2:0.

Фото chernomorets.odessa.ua.

Чорноморець — Балкани — 2:0

Голи: Авагімян (10), Кравченко (72).

Чорноморець (1-й тайм): Варакута (Паламарчук, 30) — Мартиненко, Путря, Вачіберадзе, Брагару, Штогрин, Авагімян, Бугай та три футболіста на перегляді.

Чорноморець: (2-й тайм): Паламарчук (Підківка, 60) — Якимів, Долгов, Кравченко, Яловенко, Сухоручко і п’ять футболістів на перегляді.

Балкани: Герич (Лукаш, 31) — Новіков, Юречко, Ільницький, Вдовиченко, Серденюк, Тітаєвський, Платунов, Тропанець, Приблуда (Іванченко, 57), Прийомов.

Не здужали Колос мінімально поступається новачку Другої ліги

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.