Шахтар в Австрії програє віце-чемпіону Польщі (відео)

У контрольному матчі на тренувальному зборі в Австрії зустрічалися донецький Шахтар та польський Ракув. Матч завершився перемогою поляків — 2:1. Відзначаємо присутність у стартовому складі Шахтаря чотирьох гравців з реєстру Золотого Таланта

Тренерський штаб Шахтаря з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Вітао, 21-річного півзахисника Тете, 20-річного півзахисника Михайла Мудрика та 20-річного нападника Лассіну Траоре. У другому таймі у гру увійшли: 18-річний захисник Марк Мампассі, 18-річний хавбек Олег Очеретько, 20-річний хавбек Артем Бондаренко.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Поляки від перших хвилин активно йшли в пресинг поблизу чужого штрафного, і це швидко забезпечило їм успіх: Арак перехопив і віддав на Куна, який пробив саме в лівий кут і вивів Ракув уперед. На 72-й хвилині за фол Сіпріано суддя призначив пенальті у ворота донеччан, який реалізував Іві Лопес.

На 81-й хвилині оранжево-чорним вдалося скоротити відставання: контратаку, у якій узяла участь половина команди, точним ударом з меж штрафного завершив Манор Соломон. Але попри штурм останніх десяти хвилин досягти більшого Шахтарю не вдалося.

Очеретько не допоміг уникнути поразки. Фото shakhtar.com.

Шахтар — Ракув — 1:2

Голи: Соломон (81) — Кун (14), Лопес (72, пенальті).

Шахтар: Шевченко — Додо (Конопля, 64), Вітао, Марлон (Мампассі, 64), Корнієнко (Сіпріано, 64), Майкон (Маркос, 64), Патрік (Танковський, 64), Тете (Очеретько, 64), Педріньо (Бондаренко, 64), Мудрик (Соломон, 46), Траоре (Дентіньо, 64).

Стартували Маріуполь розпочинає турецький збір з мінімальної перемоги

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.