20-річний нападник врятував Гірник-Спорт від поразки у дербі (відео)

У матчі 18-го туру Першої ліги зустрічалися Кремінь та Гірник-Спорт. Матч завершився результативною нічиєю — 1:1. Відзначаємо забитий м’яч 20-річного нападника Гірника-Спорт Єгора Твердохліба

Тренерський штаб Кременя з перших хвилин випустив 21-річного півзахисника Максима Івахно. У другому таймі у гру увійшов 20-річний хавбек Микита Дудка.

У складі Гірника-Спорт на полі з’явилися: 21-річний захисник Чуєв Богдан, 21-річний півзахисник Дмитрук Тарас. У другому таймі на полі з’явився 20-річний нападник Єгор Твердохліб.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У першому таймі господарі діяли сміливо, створили кілька небезпечних моментів біля воріт гірників, один з яких все ж таки реалізували. Після подачі кутового у виконанні Максима Івахно верхову боротьбу виграв Олександр Демченко та відкрив рахунок — 1:0. Успіх гірникам у другому таймі на 83-й хвилині принесли гравці, що вийшли на заміну. Богдан Литвяк закинув м’яча на Алішера Якубова, який  зумів поборотися біля лінії штрафного. Потім Єгор Твердохліб підхопив м’яча і без роздумів пробив повз голкіпера Кременя Андрія Олійника — 1:1.

Єгор Твердохліб (крайній ліворуч) Фото gornyak-sport.net.

Догравали команди гру у неповних складах. На 86-й хвилині було вилучено 20-річного хавбека Кременя Микиту Дудку, а на 90+1 — гравця Гірника-Спорт Ігнатьєва.

Кремінь — Гірник-Спорт — 1:1

Голи: Демченко (23) — Твердохліб (83).

Вилучення: Дудка (86) — Ігнатьєв (90+1).

Кремінь: Олійник — Мягков, Курелєх, Сантос, Бєлоусов, Хоцяновський, Семенов, Демченко, Бичков (Мілєсін, 84), Івахно (Дудка, 68), Гоменко (Мурашов, 77).

Гірник-Спорт: Жмурко — Литвяк, Чуєв, Чепелюк (Ігнатьєв, 69), Дмитрук, Дедух, Романов (Якубов, 83), Сьомка, Литовченко (Твердохліб, 60), Чередниченко, Вентура.

Спаринг: для дебютного м’яча за Динамо 19-річному захиснику вистачило трьох хвилин (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.