Antalya Cup: Чекотун рятує молодіжну збірну України від другої поспіль поразки

У матчі другого туру міжнародного турніру Antalya Cup зустрічалися Україна U-21 та Узбекистан U-23. Матч завершився результативною нічиєю — 1:1

На матч проти збірної Узбекистану U-23 Руслан Ротань випустив повністю новий склад, якщо порівнювати гру з Болгарією. Відзначимо, що з капітанською пов’язкою вийшов 17-річний півзахисник Маріуполя Олег Очеретько.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На перших хвилинах команди грали обережно. Підопічні Ротаня володіли ініціативою, але без загострень. На 18-й хвилині небезпечно зі штрафного пробивав Желізко, але м’яч пролетів вище воріт. На 30-й хвилині наші хлопці досягли свого. Драмбаєв здійснив рейд флангом, віддав на Ісаєнка і Євгенія збили захисники суперника. Пенальті впевнено реалізував Бражко — 1:0.

На 44-й хвилині Ісаєнко відправив м’яча у сітку воріт збірної Узбекистану, але арбітр зафіксував положення поза грою. Суперечливий момент. У підсумку, перший тайм завершився за мінімальної за рахунком переваги українців.

Після перерви у гру увійшли: Кащук, Сич та Ярмолюк. На 50-й хвилині гравці збірної Узбекистану після подачі з лівого флангу зрівнюють рахунок — 1:1. На 53-й хвилині попередження отримав Олексій Сич. У другому таймі у наших хлопців майже нічого не виходить в атаці. На 78-й хвилині міг забивати Судаков, але хавбеку нашої молодіжки не вистачило точності. На 88-й хвилині наші суперники могли виривати перемогу, але гравець збірної Узбекистану влучив у стійку.

На 90+1 хвилині Чекотун рятує нашу збірну від пропущеного м’яча.

У підсумку, матч завершився результативною нічиєю.

Україна U-21 — Узбекистан U-23 — 1:1

Голи: Володимир Бражко (31, пенальті) — (50).

Україна U-21: Чекотун — Драмбаєв, Снурніцин (Кухаревич, 69), Бражко, Алефіренко (Супряга, 71), Очеретько (Бондаренко, 69), Желізко (Батагов, 69), Притула, Мудрик, Ісаєнко (Судаков, 69), Брагару.

Узбекистан U-23 (стартовий склад): Ісаков — Д. Комілов, Йокуба, Аліджану, Алікулов, Іззат, Ашкар, Абдурашид, Собірджонов, Абдурахмон, Мозговий.

Прогавили Футболіст, який народився на Закарпатті, поїхав на молодіжне Євро зі збірною Угорщини

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.