19-річний іранець Сайядманеш: у Зорі мені дуже комфортно

19-річний нападник Зорі Аллахяр Сайядманеш поділився враженнями від перемоги над Львовом (4:0), а також розповів про адаптацію в Україні. За словами іранського легіонера, він для комнади зробить усе, що в його силах

Аллахяр Сайядманеш відповів на питання клубної пресслужби після матчу зі Львовом (4:0).

— З перемогою тебе, Аллахяр. Що скажеш про минулий матч?

— Щиро дякую за теплі слова. Дуже приємно, що перемогла команда. Ми всі грали для досягнення позитивного результату і досягли його.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Тебе визнали найкращим гравцем лютого і на клубному, і на всеукраїнському рівні.

— Ніс вгору не задираю. Я футболіст і роблю все для команди, що в моїх силах. Визнання уболівальників — це безумовний плюс і я щиро їм за це дякую, але я частина команди і всі хлопці грають для досягнення позитивного результату. Тому всі вони гідні цього звання.

— Як в цілому тобі в Зорі? Хлопці називають тебе «машиною».

— Так, хлопці завжди мене підтримують. У всіх ситуаціях. Адаптація свого часу далася мені дуже легко. Я в свою чергу теж дякую їм за підтримку. Мені тут дуже комфортно. Я так само дякую за підтримку керівництву та вболівальникам. Довіра дуже багато для мене значить.

Фото фейсбук Зорі.

— Який стан справ з мовним бар’єром?

— Я говорю на декількох мовах. Можу відповісти і англійською, і турецькою. Трохи розумію російську. Мовного бар’єру, як такого, немає.

— Як тобі в цілому в Запоріжжі?

— Хороше, приємне місто. Як і всюди, є свої плюси, є свої мінуси. Але плюсів, природно, більше. Але я зосереджений виключно на роботі і тренуваннях.

100% реалізація: 19-річний іранець віддячує Скрипнику за довіру голами



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.