Ворскла з чотирма голами до перерви розбила третю команду чемпіонату U-21 (відео)

Цікавими двобоями розпочалася сьогоднішня програма 16-го туру чемпіонату U-21. В  одному з полуденних матчів Ворскла приймала у Копилах третю в таблиці Олександрію

Молодіжка Олександрії потужно розпочала другу частину чемпіонату U-21, і хоча й забила лише один гол у двох матчах, не програвала (перемога й нічия). І впевнено трималися на третій позиції у турнірці. А ось дублери Ворскли вже встигли поступитися Руху (1:3), щоправда, потім розбили захист Інгульця (6:0).

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Сьогодні також з перших хвилин кинулися в атаку, і ще до перерви набили гостям чотири голи. Після відпочинку один пропустила, та спокійно довела матч до перемоги.

Фото vorskla.com.ua.

Ворскла U-21 — Олександрія U-21 — 4:1

Голи: Артур Ульяницький (8), Даніїл Сємілєт (34), Дмитро Мамро (41, 46) — Еміль Мустафаєв (62).

Ворскла U-21: Слуцький — Павлюк, Хрипчук (Мороховець, 46), Куценко, Пось (Крупський, 56), Ульяницький, Мамро, Уманець (Ямполь, 46), Сємілєт, Кравчук (Бугаєнко, 76), Руденко (Гладковський, 46).

Тренер: Віталій Косовський.

Олександрія U-21: Борисенко — Микитюк, Коноваленко, Пастухов (Гаркуша, 59), Дришлюк (Андріца, 71), Харченко (Мухаматгалєєв, 54), Каранга (Маєр, 71), Кобенда, Голованов, Новіков (Богдан, 46), Мустафаєв.

Тренер: Олександр Ломко.

Чемпіонат U-21: тур реваншів — хто реабілітується за поразки?



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.