Молодь на висоті: 21-річний хавбек допоміг переграти Маккабі, Трубін знову не пропускає

У матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи зустрічалися  Шахтар та Маккабі (Тель-Авів). Гра проходила на НСК Олімпійський у Києві. Відзначаємо появу у складі Шахтаря двох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Шахтаря — 1:0

Луїш Каштру довірив місце у стартовому складі: 19-річному голкіперу Анатолію Трубіну та 21-річному захиснику Вітао.

У запасі залишалися: 18-річний півзахисник Георгій Судаков, 20-річний півзахисник Маркос Антоніо, 21-річний півзахисник Тете й 20-річний півзахисник Михайло Мудрик.

У стартовому складі Маккабі не було жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі залишився 21-річний півзахисник Едуардо Герреро.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Гравці Шахтаря активно розпочали гру. Перша реальна нагода відзначитися була створена на 20-й хвилині. З ударом Тайсона впорався голкіпер, а Матвієнко пробив вище воріт. Через три хвилини міг забивати Марлос, але хавбек гірників пробив повз ворота.

Після 30-ї хвилини характер гри суттєво змінився. На 33-й хвилині за грубу гру отримав попередження Вітао. На 35-й хвилині блискуче зіграв Трубін, який відбив удар по власним воротам Мораеса після кутового. Найбільш реальна нагода у таймі була створена на 39-й хвилині, коли після кутового Тібі влучив у поперечину, а Перец — у стійку. Перший тайм завершився без голів, але з хорошими моментами в обидвох команд.

Після перерви у гру увійшли Маркос Антоніо та Тете. Маккабі продовжував грати активно на перших хвилинах другої половини тайму. Господарі поля сподівалися на швидкі атаки, але було дуже багато помилок у простих ситуаціях. За 20 хвилин тайму команди не створили жодного моменту. На 66-й хвилині Бен-Хаім збив Тете і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Мораес — 1:0. На 68-й хвилині у гру увійшов Герреро. На 86-й хвилині він із вигідної позиції пробив повз ворота.

У підсумку, матч завершився перемогою Шахтаря. Українська команда виходить до 1/8 фіналу Ліги Європи.

Шахтар — Маккабі — 1:0

Гол: Мораес (67, пенальті).

Шахтар (4-2-3-1): Трубін — Матвієнко, Кривцов, Вітао (Корнієнко, 78), Додо — Майкон, Алан Патрік — Соломон (Тете, 46), Марлос (Антоніо, 46), Тайсон (Коноплянка, 78) — Мораес (Фернандо, 78).

Маккабі (4-3-3): Таненбаум — Саборіт, Тібі, Ернандес, Жералдеш — Голаса (Рікан, 77), Глазер, Перец — Озез (Бітон, 77), Пешіч (Блекмен, 68), Бен-Хаім (Герреро, 68).

Переїхав Після Польщі у Фортуна-лігу: молодий український хавбек гратиме у чеській Карвіні



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.