Прорив: Буяльський вибиває Брюгге з єврокубків

У матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи зустрічалися Брюгге та Динамо. Гра пройшла на стадіоні Ян Брейдель. Відзначаємо появу у складах команд трьох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Динамо — 1:0

Тренерський штаб Брюгге з перших хвилин випустив 19-річного півзахисника Томаса ван ден Кейбуса. У запасі залишилися: 19-річний воротар Нік Шинтон, 18-річний захисник Ігнас ван дер Бремпт, 20-річний півзахисник Максим де Кейпер, 19-річний захисник Натан Фуакаля, 17-річний півзахисник Арне Енгельс, 16-річний нападник Матіс Серве та 19-річний нападник Юссуф Баджі.

Мірча Луческу з перших хвилин випустив: 18-річного захисника Іллю Забарного й 20-річного захисника Олександра Сироту. У запасі залишилися: 19-річний голкіпер Руслан Нещерет 19-річний нападник Владислав Ванат і 21-річний нападник Владислав Супряга.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На перших хвилинах динамівці більше володіли м’ячем, але без загострень. У киян відчутні проблеми з подоланням організованого захисту Брюгге, а бельгійці грають за рахунком. На 19-й хвилині попередження отримав ван ден Кейбус. На 24-й хвилині був створений єдиний момент у таймі, але з ударом головою Доста впорався Бущан. Після середини тайму Брюгге контролює гру.  Перший тайм завершився закономірною нульовою нічиєю.

Після перерви у гру увійшов Ігнас ван дер Бремпт. На початку другого тайму характер гри не змінився. Брюгге не ризикував, а у Динамо нічого не виходило. На 57-й хвилині на полі з’явився Баджі. На 62-й хвилині він із вигідної позиції не зміг переграти Бущана. На 69-й хвилині з ударом Шапаренка впорався Міньоле. Перша нагода для Динамо.

На 83-й хвилині після передачі Циганкова забиває Буяльський — 1:0. На 84-й хвилині у гру увійшов де Кейпер.

У підсумку, матч завершився перемогою Динамо — 1:0. Кияни виходять в 1/8 фіналу.

Брюгге — Динамо — 0:1

Голи: Буяльський (83).

Брюгге (4-5-1): Міньоле — Мата, Коссуну, Мехеле, Рікка — Дірар (Окереке, 84), Вормер, Баланта, ван ден Кейбус (ван дер Бремпт, 46), Соболь (де Куепер, 84) — Дост (Баджі, 57).

Динамо (4-3-2-1): Бущан — Миколенко, Сирота, Забарний, Кендзьора (Караваєв, 77) — Сидорчук, Буяльський (Андрієвський, 86), Шепелєв (Шапаренко, 68) — Циганков, Родрігес — Бєсєдін.

На сторожі Вихованець Динамо в 20 років у дебютному матчі УПЛ двічі врятував свою команду



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.