Забарний: вибачаюсь за помилку, надалі будемо виривати перемоги

Захисник Динамо Ілля Забарний поділився враженнями від матчу 15-го туру Прем’р-ліги з Десною (1:1). Юний футболіст вибачився за помилку, яка призвела до пропущеного м’яча

18-річний захисник Динамо Ілля Забарний в ефірі клубного Youtube-каналу прокоментував нічию киян у матчі 15-го туру УПЛ проти Десни (1:1).

— Не вийшло, напевно, індивідуально. Поле не дозволяло обігравати суперників — м’яч підскакував, складно було грати та комбінувати на такому полі. Пропустили гол, там моя вина — я не втримав гравця. Прошу вибачення. Це приходить із досвідом. Проаналізуємо та будемо далі готуватися.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Повернення вболівальників на трибуни — плюс для команди?

— Звісно! З уболівальниками оживає футбол, ми граємо для них, і вони створюють особливу атмосферу. Спасибі їм величезне, що прийшли та підтримали команду.

— Можливо, Динамо вже було думками в Брюгге?

— Ні. Ми готуємося до кожного наступного матчу. Знали про те, що буде складна гра проти Десни, на такому полі, за такої погоди. Не важливо, на якому ми зараз місці, адже попереду ще багато поєдинків. Навіть якби ми зараз відставали, ми б боролися до кінця. Будемо виривати перемоги, нам це потрібно, ми цього хочемо і ми цього доб’ємося.

Супротивник 18-річний талант Брюгге дебютним голом починає розгром Левена



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.