18-річний талант Брюгге дебютним голом починає розгром Левена

У матчі 27-го туру Вишої ліги Бельгії зустрічалися Брюгге та Левен. Матч завершився перемогою господарів — 3:0. Відзначаємо забитий м’яч 18-річного захисника Ігнаса ван дер Бремпта (на фото)

Тренерський штаб Брюгге з перших хвилин випустив: 18-річного захисника Ігнаса ван дер Бремпта і 19-річного півзахисника Шарля де Кетеларе. У другому таймі у гру увійшли: 19-річний півзахисник Томас ван ден Кейбус та 19-річний нападник Юссуф Баджі.

З перших хвилин Брюгге контролював хід поєдинку, домінуючи на полі та забезпечив собі комфортну перевагу у два м’ячі вже у першому таймі. На 8-й хвилині матчу Ван дер Бремпт відкрив рахунок після передачі Чонга. Для молодого захисника це дебютний м’яч за Брюгге.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Близьким до того, аби подвоїти рахунок, був Дост, але від суперника м’яч вилетів на кутовий. Двічі завдавав ударів Баланта, але його першу спробу було заблоковано, а з другою впорався воротар. Та на 39-й хвилині господарі таки збільшили свою перевагу: з пенальті, який заробив Чонг, відзначився Вормер. За рахунку 2:0 на користь Брюгге команди і пішли на перерву.

На відміну від першого тайму, другу половину зустрічі Брюгге розпочав не так швидко та динамічно. Але, незважаючи на це, у другому таймі у суперника динамівців було вдосталь моментів, втім, втілити їх у забитий м’яч протягом довгого часу не вдавалося. Лише у компенсований час Маті вдався чудовий за красою та влучністю удар, яким він і встановив остаточний рахунок.

Брюгге — Левен — 3:0

Голи: Ван дер Бремпт (8), Вормер (39, пенальті), Мата (90+3).

Брюгге: Міньоле — Соболь, Мата, Мехеле, Ван дер Бремпт (Дірар, 76), Коссуну, Вормер, Баланта (Ван ден Кейбус, 62), Чонг (Окереке, 89), де Кетеларе (Рікка, 76), Дост (Баджі, 62).

https://youtu.be/RHhXHKe7oC8

Поза грою Ческе-Будійовіце без дискваліфікованого українця програє на своєму полі



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.