Український чемпіон світу вирішив змінити громадянство

Півзахисник Ворскли Георгій Цітаішвілі вирішив змінити спортивне громадянство і виступати за збірну Грузії. Про це повідомив журналіст Ігор Циганик

Журналіст Ігор Циганик розповів про те, що хавбек Георгій Цітаішвілі, який грає у Ворсклі (оренда від Динамо), прийняв рішення надалі грати за збірну Грузії.

«Не дуже хороша новина для українського футболу. Георгій Цітаішвілі прийняв рішення надалі отримувати грузинське спортивне громадянство і виступати за збірну Грузії. Така ось позиція футболіста. Кілька місяців тому у Цітаішвілі помер дідусь, якого він дуже любив. Коли динамівець приїхав на похорон дідуся, родичі йому сказали, що бажанням дідуся було, аби Цітаішвілі виступав за збірну Грузії. І зараз Георгій Цітаішвілі готується виступати за збірну Грузії.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Ще одна подібна ситуація з талановитим 19-річним нападником Еріком Шурановим, якого вважають одним з найперспективніших у Німеччині. Йому пропонують змінити спортивне громадянство, щоб в майбутньому виступати за Бундестім. Поки не ясно, який він зробить вибір, але така ось можливість у нього є», — сказав Циганик.

Нагадаємо, що 20-річний Цітаішвілі був заграний майже за всі збірні України, починаючи з U-17 і закінчуючи молодіжною командою U-21, проте в національну збірну країни не викликався. У складі збірної України U-20 у 2019 році хавбек став чемпіоном світу.

Поза грою Нюрнберг із Шурановим в запасі вириває перемогу у Карлсруе на останній хвилині



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.