Супряга без голів: Динамо рятується від поразки у матчі з Десною

У матчі 15-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Десна та Динамо. Гра пройшла у Києві, на стадіоні Динамо ім. Лобановського. Відзначаємо появу у стартовому складі Динамо одного гравця з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився результативною нічиєю — 1:1

Олександр Рябоконь з перших хвилин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі залишився 20-річний нападник Демяненко Денис.

Мірча Луческу довірив місце у старті 18-річному захиснику Іллі Забарному. У запасі залишилися: 20-річний захисник Олександр Сирота та 21-річний нападник Владислав Супряга.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У першому таймі було багато боротьби, але голкіпери обидвох колективів відверто сумували. Динамівці володіли ініціативою, але не могли нічого зробити з організованим захистом Десни. Єдиний небезпечний момент було створено на 36-й хвилині, коли Паст парирував удар головою Кендзьори. Перший тайм завершився нульовою нічиєю.

Динамівці активно розпочали другий тайм, але Циганков та Родрігес не реалізували свої нагоди. Натомість Десна на 53-й хвилині відкрила рахунок у матчі. Після навісу Калітвінцева відзначився Будківський — 1:0.

У динамівців багато помилок в завершальній стадії атаки. На 86-й хвилині у гру увійшов Владислав Супряга. На 87-й хвилині Десна залишилися у меншості. Другу жовту отримав Безбородько. У компенсований час м’яч влучив у руку Гітченка і арбітр призначив пенальті після перегляду VAR. Одинадцятиметровий реалізував Циганков — 1:1.

Десна — Динамо — 1:1

Голи: Будківський (53) — Циганков (90+2, пенальті).

Вилучення: Безбородько (87).

Десна: Паст — Тамм, Полегенько, Єрмаков, Арвеладзе (Гітченко, 70), Тотовицький, Калітвінцев (Картушов, 83), Мостовий, Гуцуляк (Безбородько, 83), Імереков, Будківський (Чепурненко, 90+4).

Динамо: Бущан — Сидорчук, Шепелєв (Шапаренко, 66), Циганков, Миколенко, Караваєв, Родрігес, Забарний, Буяльський, Кендзьора, Бєсєдін (Супряга, 86).

У Динамо тепер 34 очка і перше місце, а у Десни — 24 очка і 4 місце.

Чемпіонат U-19 Юніори Динамо познущалися над Десною, Попов забиває п’ять (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.