Юніори Динамо познущалися над Десною, Попов забиває п’ять (відео) 

У матчі 15-го туру юніорського чемпіонату України зустрічалися Десна та Динамо. Матч пройшов у Києві, на НТБ Динамо. Гра завершилася нищівною перемогою Динамо — 10:0.  Відзначаємо п’ять забитих м’ячів 17-річного нападника Кіріла Попова

У Києві зустрічалися один із претендентів на перемогу у чемпіонаті та команда, яка посідає передостанню позицію. Динамівці з перших хвилин підтвердили свій статус фаворита. Ще у першому таймі у ворота Десни було відправлено аж шість м’ячів. Хет-трик у свій актив записав 17-річний нападник Кіріл Попов. Також забивали Блізніченко, Скрипник та Дячук.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У другому таймі кияни не збавили обертів, продовжили бомбардування Десни. Свої четвертий і п’ятий м’яч у матчі забив Попов, також відзначився Скрипник. Крапку у матчі на 86-й хвилині поставив 16-річний Дмитро Мельніченко — 10:0.

У підсумку, матч завершився перемогою Динамо з хокейним рахунком.

Десна U-19 — Динамо U-19 — 0:10

Голи: Кіріл Попов (16, 28, 36, 61, 69), Віктор Блізніченко (32), Ілля Скрипник (35, 65), Максим Дячук (41), Дмитро Мельніченко (86).

Десна U-19: Сидоренко — Запека, Баклан, Пискун, Скачок (Фетісов, 87), Панько (Посмашний, 63), Рутян (Гавриленко, 68), Макаренко, Харченко (Шейко, 55), Писанка (Безгубченко, 63), Школьний.

Тренер: Олександр Дацюк.

Динамо U-19: Ігнатенко — Малиш, Дячук, Філатов (Західний, 46), Бенедюк (Танчак, 63), Тлумак, Царенко, Скрипник (Мельніченко, 66), Ісадченко (Велетень, 46), Блізніченко (Вуанту, 72), Попов.

Тренер: Ігор Костюк.

Чемпіонат U-21 В гостях, як удома: Динамо в Конча-Заспі б’є Десну, Ванат знову кращий снайпер



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.