16-річний хавбек Руха дебютував в УПЛ, а 21-річний захисник спробував себе в якості голкіпера

У матчі 15-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Шахтар та Рух. Гра пройшла у Києві, на НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у стартових складах команд аж шістьох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Шахтаря — 2:0. Звертаємо увагу на дебют 16-річного півзахисника Руха Івана Варфоломєєва

Луїш Каштру довірив місце у складі: 19-річному голкіперу Анатолію Трубіну, 21-річному захиснику Вітао, 21-річному півзахиснику Тете. У запасі залишилися: 20-річний півзахисник Маркос Антоніо та 18-річний півзахисник Георгій Судаков.

Іван Федик з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Давіда Зеца, 20-річного півзахисника Остапа Притулу, 19-річного нападника Миколу Кухаревича. У запасі залишилися: 16-річний півзахисник Іван Варфоломєєв і 20-річний нападник Ростислав Лях.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Вже на 5-й хвилині Кухаревич отримав попередження за фол проти Матвієнка. За три хвилини молодий нападник міг забивати, але пробив повз ворота. Свою першу нагоду у матчі Шахтар реалізував на 10-й хвилині, коли Тете обіграв Бандуру і забив у порожні ворота — 1:0. На 37-й хвилині попередження отримав Вітао. Наприкінці тайму міг вдруге забивати Тете, але пробив повз ворота. У підсумку, перший тайм завершився за мінімлаьної переваги Шахтаря.

На початку другого тайму попередження отримав Остап Притула. На 60-й хвилині Майкон з пенальті подвоїв перевагу Шахтаря — 2:0. На 65-й хвилині у гру увійшов Ростислав Лях, а на 70-й — Маркос Антоніо.  На 89-й хвилині у гру увійшов 16-річний нападник Іван Варфоломєєв. Для юного півзахисника це дебют в УПЛ. Вже через хвилину Іван отримав попередження. На 90+5 хвилині після перегляду VAR за грубу гру проти Корнієнка було вилучено Бандуру. У ворота довелося встати 21-річному Давіду Зецу.

Шахтар — Рух — 2:0

Голи: Тете (10), Майкон (60, пенальті).

Вилучення: Бандура (90+5).

Шахтар: Трубін — Додо, Вітао, Матвієнко, Корнієнко, Степаненко (Майон, 46), Алан Патрік, Тете (Соломон, 69), Марлос, Коноплянка (Тайсон, 70), Мораес (Фернандо, 76).

Рух: Бандура — Гагун, Білий, Зец, Мисик, Карасюк (Варфоломєєв, 89), Федорчук (Кухарук, 90), Притула, Климчук (Лях, 65), Кухаревич (Кондраков, 61), Бойчук (Русин, 66).

У гірників відтепер 33 очка, у Руха — 10.

Чемпіонат U-21 Молодіжка Шахтаря з голом захисника збірної таки дотиснула Рух



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.