Дніпро-1 переграє Інгулець і піднімається із дна таблиці

У матчі 14-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися  Дніпро-1 та Інгулець. Матч проходив на Дніпро-Арені. Відзначаємо появу у стартовому складі Дніпра-1 одного гравця з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Дніпра-1 — 2:0

Тренерський штаб Дніпра-1 з перших хвилин випустив 21-річного півзахисника Олександра Назаренка. У запасі залишився 18-річний півзахисник Арсеній Батагов.

У складі Інгульця не було жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі залишилися: 20-річний воротар Артем Малиш, 19-річний півзахисник Сулейман Сейтхалілов, 20-річний нападник Оскар Мкомола, 21-річний нападник Володимир Білоцерковець.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 11-й хвилині господарі відкривають рахунок у матчі. Після навісу Піхальонка з кутового відзначився Дуглас — 1:0. На 28-й хвилині небезпечно пробивав Кучеренко, але з його ударом впорався Юрчук. Через дев’ять хвилин голкіпер Дніпра-1 зафіксував м’яча після потужного удару Сітчінави. На 42-й хвилині дніпряни подвоїли свою перевагу. Довбик потужно пробив зі штрафного і м’яч з рикошетом від Кучеренка залетів у ворота — 2:0. Гол записали саме на Кучеренка.

Перший тайм завершився за комфортної переваги Дніпра-1 у рахунку.

Підопічні Йовічевіча з початком другого тайму не збиралися збавляти обертів. Міг забивати Дубінчак, але з його ударом впорався Кринський. Також мав свою нагоду Довбик, проте м’яч після його удару пролетів повз ворота. У Інгульця майже нічого не виходить в атаці. На 70-й хвилині попередження отримав Назаренко. На 88-й хвилині у гру увійшли Білоцерковець та Мкомола. На 89-й хвилині арбітр вилучив Плохотнюка. На 90+1 хвилині у гру увійшов Арсеній Батагов.

Дніпро-1 — Інгулець — 2:0

Голи: Дуглас (11), Кучеренко (42, у свої ворота).

Вилучення: Плохотнюк (89).

Дніпро-1: Юрчук — Тейлор, Дуглас, Дубінчак, Логінов, Піхальонок (Цуріков, 90+1), Ігнатенко, Назаренко (Гонсалвес, 77), Чуже (Батагов, 90+1), Когут (Ді Франко, 77), Довбик (Хобленко, 84).

Інгулець: Кринський — Запорожець (Білоцерковець, 88), Козак (Коваленко, 69), Кучеренко, Павлов (Семенко, 46), Шишка, Ковальов, Квасний, Плохотнюк, Сітчінава (Мкомола, 88), Бартуловіч (Щедрий, 69).

У обох команд після 14-ти турів по 11 очок.

Чемпіонат-19 Інгулець пропустив півдесятка голів і більше не випереджає Дніпро-1 (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.