Новачком Металіста 1925 став 19-річний український екс-легіонер Млади Болеслав (відео)

19-річний нападник Валерій Блажко (на фото у центрі) підписав контракт із харківським Металістом 1925. Відзначимо, що молодий нападник є вихованцем академії Металіста

Новачком Металіста 1925 цієї зими став 19-річний харків’янин Валерій Блажко. Після нетривалого перебування у команді чеської вищої ліги Млада Болеслав Валерій повернувся до рідного міста та одразу приєднався до Металіста 1925. Днями перспективний нападник уклав із клубом довгостроковий контракт.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Валерій народився у Харкові. Футболом розпочав займатись у Металісті (перший тренер — Сергій Смикалов, який і нині працює з наймолодшими футболістами Металіста 1925). У Чемпіонаті ДЮФЛУ за Металіст провів 63 матчі, в яких відзначився 21-м голом.

Після випуску грав за Металіст Юніор у чемпіонаті Харківської області (17 матчів, чотири голи). Влітку 2019-го року став гравцем харківського Авангарда U-19, за який у чемпіонаті U-19 (перша ліга) провів сім матчів, відзначився п’ятьма точними ударами.

У лютому 2020-го став гравцем чеського клубу Вищої ліги Млада Болеслав. Пройшов збори з основною командою, до початку пандемії коронавірусу встиг зіграти один офіційний матч за молодіжну команду клубу.

Восени тренувався з Металістом 1925, пройшов повну зимову підготовку з жовто-синіми та зараз офіційно став гравцем команди, — повідомляє сайт харківського клубу.

Несподівано Чорноморець віддав свого екс-капітана у Другу лігу

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.