Цитаішвілі віддячує Максимову за довіру і рятує Ворсклу

У матчі 14-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися  Рух та Ворскла. Гра проходила на Арені Львів. Відзначаємо появу у складах команд чотирьох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився результативною нічиєю — 1:1. Відзначаємо забитий м’яч 20-річного півзахисника Ворскли Георгія Цитаішвілі

Іван Федик з перших хвилин випустив: 20-річного захисника Давіда Зеца та 20-річного півзахисника Остапа Притулу. Для обох гравців це був дебют у стартовому складі Руха в УПЛ.

У запасі залишилися: 20-річний півзахисник Ростислав Лях, 19-річний нападник Микола Кухаревич, 18-річний нападник Ярослав Карабін.

Юрій Максимов довірив місце у старті: 20-річному захиснику Ібрахіму Кане та 20-річному півзахиснику Георгію Цитаішвілі. У запасі залишався 19-річний нападник Данило Кравчук.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 7-й хвилині небезпечно пробивав Остап Притула, але з його ударом впорався Різник. Рух активно розпочав гру і на 16-й хвилині господарі заробили пенальті. Альюн збив Бойчука у власній штрафній. Пенальті реалізував Юрій Климчук — 1:0. Дуже якісні 25 хвилин від Руха.

На 27-й хвилині у гру увійшов Микола Кухаревич. На 33-й хвилині попередження отримав Давід Зец. Перший тайм завершився за мінімальної переваги Руха. У полтавчан у першій половині зустрічі нічого не виходило в атаці.

На 52-й хвилині Ворскла зрівнює рахунок. Цитаішвілі на швидкості увірвався до штрафної і пробив у ближній кут — 1:1. Дебютний м’яч за Ворсклу для молодого хавбека. На 62-й хвилині міг забивати Климчук, але Пердута вибив м’яча з порожніх воріт. На 69-й хвилині після удару Мисика зі штрафного невпевнено зіграв Різник і м’яч влучив у стійку.

У підсумку, матч завершився результативною нічиєю.

Рух — Ворскла — 1:1

Голи: Климчук (17, пенальті) — Циташвілі (52).

Рух: Бандура — Білий, Зец, Мисик, Карасюк, Федорчук, Бойчук, Климчук, Копина, Притула (Русин, 73), Кондраков (Кухаревич, 27).

Ворскла: Різник — Чеснаков, Яворський, Альюн (Челядін, 71), Пердута, Цитаішвілі (Сапай, 90), Пуцлін, Тілль, Кане, Кулач (Щербак, 62), Степанюк (Луїзао, 62).

У Руха 10 очок і 13-те місце, у Ворскли 21 заліковий пункт і п’яте місце.

Чемпіонат U-19 Грай головою: юніори Руха двічі забили Ворсклі й зміцнили свою третю позицію (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.