Крутий дебют: 20-річний нападник Олімпіка розпочинає з асисту та вилучення (відео)

У матчі 14-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Динамо та Олімпік. Гра проходила у Києві, на стадіоні Динамо ім. Лобановського.  Відзначаємо появу у складі Олімпіка трьох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Динамо — 3:1

Мірча Луческу у стартовому складі не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі залишилися: 20-річний захисник Олександр Сирота та 20-річний нападник Владислав Супряга.

Ігор Климовський довірив місце у складі: 18-річному голкіперу Андрію Чекотуну, 20-річному захиснику Ігорю Снурніцину та 20-річному нападнику Тадеусу Нкенгу. У запасі залишився 20-річний захисник Даніїл Давиденко.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 9-й хвилині попередження за грубу гру отримав Тадеус Нкенг. Кияни на перших хвилинах володіли ініціативою, але без моментів. На 20-й хвилині Олімпік несподівано виходить вперед. Після передачі Нкенга відзначився Альваренга — 0:1. 20-річний нападник дебютує в УПЛ з асисту.

На 26-й хвилині Буяльський з вигідної позиції пробив вище воріт. На 30-й хвилині Бєсєдін зрівнює рахунок у матчі — 1:1. На 42-й хвилині Бєсєдін з офсайду переправив м’яча у сітку. Арбітри розібралися у ситуації. Перший тайм завершився результативною нічиєю. Підопічні Климовського на фоні іменитого суперника виглядали дуже гідно.

З перших хвилин другого тайму динамівці кинулися вперед, але донеччани організовано захищалися. На 60-й хвилині з декількох метрів головою не влучив у ворота Попов. Динамо затиснуло Олімпік у штрафній, але не вистачає завершального удару. На 76-й хвилині Олімпік залишився у меншості. Другу жовту отримав Нкенг. На 77-й хвилині Буяльський красивим ударом виводить Динамо вперед — 2:1. На 89-й хвилині після перегляду VAR арбітр вилучив Лебеденка. На 90-й Бєсєдін з кількох метрів відправив м’яча у порожні ворота — 3:1.

У підсумку, матч завершився перемогою Динамо.

Динамо — Олімпік — 3:1

Голи: Бєсєдін (30, 90), Буяльський (77) — Альваренга (20).

Вилучення: Нкенг (76), Лебеденко (89).

Динамо: Бущан — Попов, Сидорчук, Миколенко, Кендзьора, Караваєв, Шапаренко (Андрієвський, 90+1), Циганков, Де Пена (Родрігес, 75), Буяльський (Лєднєв, 90+1), Бєсєдін.

Олімпік: Чекотун — Драме, Лебеденко, Снурніцин, Пасіч (Таллес, 84), Бабенко, Альваренга, Хамелюк (Завійський, 63), Політило, Романовський (Чогадзе, 76), Нкенг.

У киян 33 очка і перше місце, у Олімпіка 17 очок і сьоме місце.

Ванат уже позаду: покер Попова виводить динамівця у кращі снайпери чемпіонату U-19 (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.