Тренер Руха U-19 Пономарьов: матч з Ворсклою — один із ключових у другому колі

Тренер Руха U-19 Віталій Пономарьов поділився враженнями від підготовки команди до другої частини сезону. Також наставник львів’ян розповів про очікування від сьогоднішнього матчу з Ворсклою.

Головний тренер Руха U-19 Віталій Пономарьов у коментарі клубному медіацентру розповів про підготовку своєї команди до матчу 14-го туру із Ворсклою.

— У Туреччині ми продуктивно попрацювали, виконали великий об’єм роботи. Збори пройшли в ідеальних умовах. Процес акліматизації був непростим, в Україні ми зіткнулись із несприятливою  для футболу погодою. Дуже шкода, що наступний поєдинок зіграємо в таких умовах. У ситуації, що склалася, продемонструвати якісну гру буде вкрай складно. Розчарований, що після такої хорошої підготовки втрутився фактор погоди.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Гадаю, те, що ми готувались на трав’яному покритті, а зіграємо на штучному, не матиме суттєвого значення. Попри те, що на клубній Академії якісні поля, сніг та мороз все одно зроблять свою справу. Повторюсь, ключову роль відіграє недільна погода.

Ось на тлі таких заметів пройшов учора поєдинок молодіжних команд. Фото fcrukh.com.

Щодо нашого суперника, то Ворскла дуже кваліфікована команда. Вже кілька років, як дублери, так і юніори полтавчан демонструють хороший рівень футболу та змагаються за найвищі місця. Цей колектив завжди складає конкуренцію, їхнє місце у таблиці невипадкове. Готуємось до зустрічі у звичайному режимі, як і до всіх супротивників. Не плануємо підлаштовуватись під опонента, а більше покладаємось на власний стиль. Матч з Ворсклою — один із ключових у другому колі.

Чемпіонат U-19: Шахтар у Щасливому готує помсту Колосу

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.