Ванат уже позаду: покер Попова виводить динамівця у кращі снайпери чемпіонату U-19 (відео)

У першому офіційному матчі після зимової перерви у рамках 14-го туру чемпіонату U-19 підопічні Ігоря Костюка приймали аутсайдера першості — Олімпік. Впоралися з легкістю

Кияни поступово нарощували свою перевагу, і гольові моменти з’явилися у середині тайму. Рахунок у грі було відкрито на 25-й хвилині. Біло-сині швидко розіграли м’яч на правому фланзі, Царенко навісив на ближню стійку, а Попов з лінії воротарського переправив м’яча у ворота.

А вже за чотири хвилини після першого голу він забиває вдруге. Цього разу центральний нападник киян випередив двох опонентів після закидання з глибини, вийшов на побачення з голкіпером та відправив м’яча повз нього.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Третій гол Попов забив наприкінці тайму, і знову йому асистував Царенко, який м’яко викотив м’яч під удар партнерові після прострілу з лівого флангу. На удар динамівського бомбардира з кількох метрів воротар гостей Живиця був не в силах зреагувати.

Найнебезпечніший момент, який створили у першому таймі олімпійці, прийшовся вже на компенсований час, коли після розіграшу корнера Демиденко влучив у стійку динамівських воріт.

Фото fcdynamo.kiev.ua.

Після перерви динамівці забили ще більше. На 58-й хвилині Попов оформив покер, спершу елегантно перекинувши м’яча через останнього захисника, а ще одним дотиком перегравши і голкіпера Олімпіка, відзначає офсайт Динамо.

Відтепер, саме Кіріл очолює бомардирську гонку: у нього вже 9 голів, у Владислава Ваната лишилося 6.

А наприкінці гри почали забивати і партнери Попова по команді. Оборона гостей повністю розвалилася і дозволила біло-синім відзначитися тричі за заключні десять хвилин.

Динамо U-19 — Олімпік U-19 — 7:0

Голи: Кіріл Попов (25, 29, 43, 59), Віктор Блізніченко (83), Олександр Яцик (88, пенальті), Владислав Велетень (89).

Динамо U-19: Ігнатенко — Малиш (Бенедюк, 85), Дячук, Філатов, Єременко (Мащенко, 56), Яцик, Царенко, Скрипник (Тлумак, 46), Ісадченко (Велетень, 59), Блізніченко, Попов (Горбач, 59).

Тренер: Ігор Костюк.

Олімпік U-19: Живиця — Мазур (Андрійченко, 46), Березанський, Кирилюк, Базілєєв (Міщенко, 46), Баранюк, Диянчук (Железняк, 46), Шут, Пресіч (Голуб, 75), Демиденко, Іродовський (Олійник, 79).

Тренер: Ігор Єрмаков.

Чемпіонат U-19: Шахтар у Щасливому готує помсту Колосу



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.