Учись Ременяк: Львів завдяки дублю Альваро переграє Минай

У матчі 14-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Минай та Львів. Гра проходила  в Ужгороді, на стадіоні Авангард. Відзначаємо появу у складах команд двох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Львова — 2:1

Василь Кобін з перших хвилин випустив 21-річного захисника Міслава Матіча. У запасі залишалися: 20-річний захисник Владислав Чушенко та 20-річний нападник Рустам Ахмедзаде.

Віталій Шумський довірив місце у старті Львова 20-річному нападнику Артуру Ременяку.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 2-й хвилині міг забивати Шина, але бразилець не зміг переграти Каніболоцького. На 13-й хвилині гості досягли свого, відзначився Альваро — 0:1. На 26-й хвилині міг зрівнювати рахунок Шпак, але м’яч влучив у каркас воріт, а через чотири хвилини Костик врятував гостей після удару Нурієва. На останній хвилині першого тайму Альваро забиває другий м’яч у матчі — 0:2. У підсумку, перший тайм завершився за комфортної переваги Львова.

З початком другого тайму Минай кинувся відіграватися і на 47-й хвилині Шиндер скорочує відставання у рахунку — 1:2. На 67-й хвилині небезпечно пробивав Шиндер, але Костик забрав м’яча до рук. На 81-й хвилині знову блискуче зіграв Костик, який відбив удар Карася. На 84-й хвилині у гру увійшов Рустам Ахмедзаде.

У підсумку, матч завершився перемогою Львова.

Минай — Львів — 1:2

Голи: Шиндер (47) — Альваро (13, 45).

Минай: Каніболоцький — Сніжко, Карась (Маємбе, 84), Малепе, Кожанов (Ахмедзаде, 84), Матіч, Нурієв, Шпак (Шиндер, 46), Книш, Петрусенко (Хахльов, 46), Мілевський (Огбонная, 59).

Львів: Костик — Якімець, Міхобі, Махмутовіч, Сабіно, Брікнер, Ернест (Чір’як, 61), Альваро (Семенів, 84), Шина (Довгий, 57), Ренан (Нич, 57), Ременяк (Грисьо, 84).

У Львова після 13-ти матчів 12 очок, у Миная — 10.

Чемпіонат U-21 Молодіжка Львова за вісім хвилин забила двічі й виграла в Ужгороді (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.