Зоря з асистом 19-річного іранця переграє Десну (відео)

У матчі 14-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Зоря та Десна. Гра проходила у Запоріжжі, на Славутич-Арені. Відзначаємо появу у стартових складах команд двох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Зорі — 2:1. Відзначаємо асист 19-річного нападника Зорі Сайядманеша

Віктор Скрипник з перших хвилин випустив 19-річного нападника Аллахяра Сайядманеша. У запасі залишилися: 20-річний воротар Мацапура Дмитро, 20-річний півзахисник Демченко Сергій, 20-річний півзахисник Мильченко Артем та 20-річний нападник Алефіренко Даниїл.

Олександр Рябоконь довірив місце у старті 21-річному півзахиснику Богдану Білошевському, орендованому взимку у київського Динамо. У запасі залишився 20-річний нападник Ілля Шевцов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Гра проходила за складних погодних умов, на засніженому газоні. Це не могло не вплинути на якість гри. На перших хвилинах господарі більше володіли м’ячем. На 13-й хвилині небезпечно пробивав Аллахяр, але з його ударом впорався Паст. На 18-й хвилині Зоря відкриває рахунок. Після прострілу Аллахяра відзначився Гладкий — 1:0. Через три хвилини Десна зусиллями Тотовицького зрівнює рахунок — 1:1. Після забитого м’яча Десна перехопила ініціативу, але без загострень. Перший тайм завершився внічию.

Початок другого тайму пройшов без моментів. На 62-й хвилині Зоря виходить вперед. Після передачі Жуніора відзначився Гладкий — 2:1. У Десни нічого не виходить в атаці за 20 хвилині другого тайму.

У підсумку, матч завершився перемогою Зорі.

Зоря — Десна — 2:1

Голи: Гладкий (18, 62) — Тотовицький (21).

Зоря: Васіль — Фаворов, Вернидуб, Абу Ханна, Циганікс (Жуніор, 46), Іванісеня, Кочергін, Назарина, Хомченовський (Шахаб, 59), Аллахяр, Гладкий (Казаков, 90+4).

Десна: Паст — Тамм, Огіря, Імереков (Арвеладзе, 86), Тотовицький, Калітвінцев, Білошевський (Картушов, 66), Мостовий (Дегтярьов, 78), Конопля, Гуцуляк (Домбровський, 67), Будківський.

У луганської команди після 13-ти матчів 23 очка, у Десни після 14-ти матчів також 23 залікових пункти.

Чемпіонат U-21 Дублери Зорі на засніженому полі розкатали Десну (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.