20-річний новачок Миная: керівництво Карпат ніяк не сприяло тому, щоб я залишився у клубі

Півзахисник Орест Панчишин розповів про причини, через які покинув львівські Карпати. За словами молодого футболіста, він не бачить перспектив у Карпат

20-річний півзахисник Орест Панчишин, який у січні перейшов з Карпат до Миная, розповів, чому він залишив львівський клуб.

— По-перше, я не бачу ніяких перспектив в цій команді, в якій я перебував. Я думаю, що всі прекрасно знають і розуміють, що через півроку цих Карпат не буде і залишатися на тих умовах, що мені пропонували, не дуже хотілося.

Карпати йдуть на останньому місці у Другій лізі і команду свідомо топлять керівники клубу. Я більше вірю в проект, де головним тренером є Андрій Тлумак, ніж в те, що зараз будує Смалійчук. Хоча підтримую тих хлопців, які там грають, це мої хороші друзі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Я хотів змінити обстановку, поїхати зі Львова. Так, я міг залишитися в Карпатах, жити собі у Львові, гуляти з друзями, відпочивати. Я всіх знаю, граю в Другій лізі, це була така зону комфорту, і я хотів з неї вийти. Зі мною розрахувалися повністю. Замість цього вони на мене дуже образилися.

Так що я не хотів залишатися в команді до літа. Я відмовився, пояснив свою позицію, перспектив немає, умови погані. Керівництво ніяк не сприяло тому, щоб я залишився. Коли я прийшов забирати документи, то вони говорили зі мною так, ніби я їх кинув. Зробили з мене якогось зрадника.

Фото fckarpaty.com.

— Чому взагалі ти залишився влітку в структурі львівських Карпат, а не пішов до Галича, де тренер Гнатів, з яким ти дуже добре знайомий?

— Я не хотів йти в Галич, бо, по-перше, я не вірю в цей проект, тому що не вірю цим керівникам. Вони купу раз обдурювали, коли ще я був в Карпатах. Я не знаю, як йому взагалі якісь вболівальники ще вірять.

По-друге, з львівськими Карпатами у мене був контракт ще півроку, а в Галичі пропонували мінімум на рік підписувати. А я ще влітку чітко знав, що хочу піти. Для мене особисто Роман Гнатів — дуже хороший тренер і той футбол, який він пропагує мені дуже подобається. Тут питань немає. Але ці два фактори, які я назвав вище, просто переважили.

Орест Панчишин.

Ну і плюс у мене не було якоїсь особистої бесіди з Гнатівим про те, щоб я переходив в Галич. І взагалі не знаю, чи змінила вона б щось, — цитує слова Панчишина видання Брутальний футбол.

З поверненням Новачком Металіста 1925 став 19-річний український екс-легіонер Млади Болеслав (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.