Молодіжка Динамо з голом 18-річного захисника переграє Демреспор (відео)

У контрольному матчі на турецьких зборах зустрічалися Динамо U-21 та Демреспор. Матч завершився перемогою молодіжної команди Динамо — 2:0. Відзначаємо забиті м’ячі 19-річного Вікентія Волошина (на фото) та 18-річного Дениса Кузика

Гру кияни почали традиційно активно, і вже на перших хвилинах могли повести в рахунку після моментів Вікентія Волошина, Ігоря Горбача, Костянтина Вівчаренка. Але не вистачало то точності, то останнього пасу.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Досягли свого підопічні Юрія Мороза у другому таймі. На 61-й хвилині Горбач, обігравши суперника, віддав передачу на Вікентія Волошина, який точним ударом розстріляв ворота турецької команди — 1:0. Через короткий проміжок часу кияни подвоїли перевагу після гола захисника Кузика: Волошин виконав штрафний, м’яч відскочив на Дениса, який зміг зіграти на добиванні.

Тож забитий м’яч Кузика забезпечив комфортний рахунок для динамівців до кінця поєдинку. У підсумку, матч завершився перемогою Динамо.

Динамо U-21 — Демреспор — 2:0

Голи: В. Волошин (61), Кузик (75).

Динамо U-21 (стартовий склад): Моргун — Скорко, Опанасенко, Біловар, Вівчаренко, Михайленко, Єфименко, Надольський, В. Волошин, Завгородній, Горбач.

На заміну виходили: Н. Волошин, Тлумак, Хондак, Матусевич, Михайлів, Заваров, Хацкевич.

Обошли Шахтер: дублеры Мариуполя выиграли турнир памяти Прокопенко



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.