Голеадор Квасниця: молодь Руха виграла два матчі на турецькому зборі (відео)

Молодь Руха провела два контрольні матчі на зборах у Туреччині. Спочатку змішана команда U-21 та U-19 переграла турецький Демреспор — 2:0. В іншому спарингу Рух здолав Младост Лучані — 2:1. Відзначаємо бомбардирські якості 17-річного нападника Іллі Квасниці, який забив три м’ячі у двох матчах

Змішана команда юніорів та молодіжки жовто-чорних у першому товариському матчі на закордонних зборах перемогла представника третього футбольного дивізіону Туреччини Демреспор — 2:0.

Рухівці активно розпочали гру, володіли ініціативою, але забити змогли аж на 70-й хвилині. Квасниця після довгої передачі від партнера майстерно прийняв м’яча, обробив його та поцілив у дальній кут воріт суперника — 1:0.

На 78-ій хвилині арбітр вилучив  Івана Литвиненка.  Проте, навіть у меншості львів’яни забили. Після передачі Підгурського знову відзначився Квасниця. Дубль для 17-річного нападника.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Рух (U-19/21) — Демреспор — 2:0

Голи: Квасниця (70, 87).

Вилучення: Литвиненко (78).

Рух U-19/U21 (1 тайм): Герета — Веремієнко, Холод, Савчук, Лень, Варфоломєєв, Русяк, Бучакчийський, Федурко, Карабін, Шостак.

Рух U-19/U21 (2 тайм): Бабічин — Харжевський, Савчук, Веремієнко, Сапуга, Литвиненко, Підгурський, Важинський, Рогачов, гравець на перегляді, Квасниця.

У другому своєму матчі на зборі молодь Руха зустрічалася із командою Младост Лучані (Сербія). Жовто-чорні вийшли вперед на 38-ій хвилині матчу після виконання стандарту. Савчук класно подав зі штрафного, Квасниця в один дотик головою переправив м’яча у сітку — 1:0.

По перерві рухівці подвоїли свою перевагу. Спрацювала зв’язка гравців, які вийшли на заміну. Футболіст, який зараз перебуває на перегляді, вивів на рандеву з голкіпером сербської команди 17-річного півзахисника Владислава Бучакчийського, який  вміло скористався такою нагодою та відправив м’яча у дев’ятку — 2:0.

Такий розвиток подій дещо заспокоїв юніорів Руху, відтак, на останній хвилині основного часу жовто-чорні пропустили.

Рух U-19/21 — Младост Лучані — 2:1

Голи: Квасниця (38), Бучакчийський (75) — гравець на перегляді (90).

Рух: Герета (Бабічин, 46) — Слюсар (Лень, 46), Холод (Важинський, 60), Савчук (Харжевський, 46), Роман, Варфоломєєв (Литвиненко, 46), Сапуга (Підгурський, 46), Русяк (Бучакчийський, 60), Квасниця, Рогачов (Шостак, 46), Федурко (гравець на перегляді, 60).

Репетиція Молодіжка Колоса програла завершальний спаринг на зборі у Моршині — дублерам Львова із новим тренером (відео)

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.