Юніори Дніпра-1 громлять своїх однолітків з Олександрії (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Дніпро-1 U-19 та Олександрія U-19. Матч завершився розгромною перемогою юніорів дніпрян — 4:1. Відзначаємо дубль 18-річного півзахисника Олександра Кілика

Рахунок у матчі  було відкрито на 32-й хвилині, коли 17-річний півзахисник Крістіан Свистун першим опинився на м’ячі після прострілу за правого флангу. А незадовго до перерви Свистун вже став автором гольової передачі, вдало підключивши до атаки 18-річного захисника Максима Кобельчука, який дійшовши до штрафного невідпорно пробив у дальній кут — 2:0.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Другий тайм господарі розпочали дуже потужно і вже у стартові п’ять хвилин довели перевагу до чотирьох м’ячів.  Дубль оформив 18-річний півзахисник Олександр Кілик, який спочатку першим встиг на добивання, коли м’яч відскочив від стійкі, а невдовзі він продемонстрував індивідуальну майстерність, самотужки прорвавшись у штрафну, звідки влучно пробив у нижній кут.

Після цього гості заробили пенальті, що дозволило їм трохи скоротити рахунок.

Дніпро-1 U-19 — Олександрія U-19 — 4:1

Голи: Свистун (32), Кобельчук (43), Кілик (47, 50) — Матвій Трикоз (52).

Дніпро-1 (стартовий склад): Веклич — Чалий, Головацький, Левченко, Кобельчук, Матюшенко, Щуров, Ратушний, Свистун, Кілик, Овсяннік.

На заміни виходили: Архипчук, Бойко, Козубенко, Попов, Гудов, Костюченко, Мисляй, Прометной, Плотко, Янюк, Кравченко, гравці на перегляді.

Прорив Тренер Динамо U-19 Костюк: радує, що Ванат прогресує і надихає інших



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.