Молодіжка Колоса програла завершальний спаринг на зборі у Моршині — дублерам Львова із новим тренером (відео)

Молодіжна команда Колоса завершила навчально-тренувальний збір у Моршині і повернулася додому. Останній спаринг дещо зіпсував настрій: підопічні Владислава Савчука програли дублерам Львова

Після нічиєї з аматорською Дружбою команда Колоса U-21 провела на зборах у Львівській області ще кілька контрольних матчів. Для початку сталася ще одна мирова, і знову із любительським колективом — командою Юність, що представляє Верхню/Нижню Білку і є чинним чемпіоном Львівської області.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Гра вийшла бойовою та видовищною, і завершилася внічию 2:2, повідомляє офсайт Колоса. Перший гол ковалівських дублерів на рахунку Дмитра Шамича, який вдало виконав штрафний удар. На перерву команди пішли за рахунку 1:1. У другій половині матчу на класний удар у дальній кут воріт Олександра Савенюка, суперник відповів своїм голом. У підсумку бойова нічия.

Колос U-21 — Юність — 2:2

Колос (1-й тайм): гравець на перегляді — Литвинов, Цикало, Коновалов, гравець на перегляді, Малакі, Урсолов, гравець на перегляді, Шамич, Салабай, гравець на перегляді.

Колос (2-й тайм): Кувшинкін — Пінчук, Ставничий, Марчук, Костюк, Соловйов, Савенюк, Криворучно, Сенько, Духота, гравець на перегляді.

А в останній день зборів ковалівці провели спаринг проти суперників у чемпіонаті U-21 — дублерів ПФК Львів. Підопічні Владислава Савчука поступилися із рахунком 0:1.

Молодіжна команда Львова, тим часом, також наполегливо готувалася до повернення офіційного сезону. Зокрема, у колективі відбулися кадрові зміни, тренерські. Після того як екснаставник дубля Тарас Мазур пішов на підвищення та поповнив тренерський штаб основної команди, головним тренером Львова U-21 призначили Ігоря Рипновського.

Під його керівництвом Львів зіграв два спаринги. Завдяки голам Пентелейчука та Бекерського було обіграно Львів U-19 з рахунком 2:0. А потім — і молодіжка ковалівського Колоса.

Колос U-21 — Львів U-21 — 0:1

Гол: Артур Шута.

Колос U-21: Денега (Друі, 46) — Литвинов, Марчук, Цикало, Пінчук (Малакі, 58), Столяр, гравець на перегляді (Голуб, 58), Криворучко, Духота, Шамич, Колесник.

По завершенні зустрічі з ковалівцями новий головний тренер синьо-золотих левів Ігор Рипновський поділився планами його команди напередодні повернення офіційних матчів:

«Готуємося до відновлення сезону якраз через такі хороші спаринги, як із дублем Колоса. Приємно, звісно, що перемогли, але не це було першочерговим завданням. Нам потрібно було, перш за все, глянути на потенційних новачків, яких, до слова, чимало. Окрім того, хотіли оцінити фізичний стан тих футболістів, які вже на контракті. Загалом, добре попрацювали. У нас планується ще декілька таких підготовчих матчів. Імена суперників ще уточнюємо. На Меморіалі Юста грати не будемо, адже от-от розпочнеться друге коло чемпіонату України. За таких умов не впевнений, що встигли б навіть завершити груповий етап. Власне тому, працюємо у звичному режимі. До гри з Минаєм підійдемо в оптимальних кондиціях».

Не втримали Молодіжка Дніпра-1 втратила перемогу над першоліговим Авангардом (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.