Молодіжка Дніпра-1 втратила перемогу над першоліговим Авангардом (відео)

У контрольному матчі зустрічалися молодіжна команда Дніпра-1 та першоліговий Авангард. Спаринг завершився результативною нічиєю — 2:2. За дніпрян забивали 18-річний нападник Богдан Гора та 17-річний захисник Микита Кононов

Олександр Поклонський з перших хвилин випустив: 17-річного голкіпера Богдана Хому, 17-річного захисника Микиту Кононова, 19-річного півзахисника Богдана Жінчина, 19-річного захисника Назара Сидоренка, 19-річного півзахисника Андрія Кіреєва, 17-річного півзахисника Сергія Лебедєва, 19-річного півзахисника Владислава Шинкаренка, 18-річного півзахисника Данила Волинця та 18-річного нападника Богдана Гору.

У другому тайму у гру увійшли: 19-річний воротар Гліб Макаровський, 18-річний захисник Кирило Матвєєв, 20-річний півзахисник Максим Тяпкін, 19-річний півзахисник Кирило Віговський.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Гості на початку матчу виглядали активніше і першими створили небезпечний момент, хоча у цьому епізоді фактично не розібралися захисники дніпрян, коли після рикошету від свого гравця Хома кінчиками пальців перевів м’яч на кутовий. Але саме після його подачі краматорці і відкрили рахунок, вдало замкнувши головою навіс з кута поля. Проте дніпряни зуміли швидко оговтатися після пропущеного голу, і, взявши м’яча під контроль, провели багатоходову атаку, яка закінчилася навісом з лівого флангу точно у штрафну на Гору. Він розвернув захисника і впевнено розібрався із голкіпером — 1:1.  За кілька хвилин той же Гора міг вивести спортклубівців вперед, але завдав трохи неточного удару у дальній кут.

Та все ж таки до середини першого тайму господарі повели у рахунку: це Кононов підключився до атаки правим флангом і невідпорно пробив низом у дальній кут. У гостей моментів не було взагалі, аж до середини тайму, доки форвард краматорців не перехопив необачний пас назад, після чого реалізував вихід сам на сам — 2:2.

Дніпро-1 U-21 — Авангард — 2:2

Голи Дніпра-1: Гора (14), Кононов (19).

Дніпро-1 U-21: Хома (Макаровський, 46) — Кононов, Жінчин, Лопирьонок (Хижняк, 46), Сидоренко, С. Кравченко (Матвеєв, 80), Кіреєв, Лебедєв, Волинець (Тяпкін, 80), Шинкаренко (Віговський, 81), Гора.

Малішеву не здолали Косовський програв перший спаринг команді з Косова (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.