Мілевський не дотягнувся: Минай поступився віце-чемпіону Словенії (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Минай та словенський Марібор. Матч завершився перемогою Марібора — 3:0. Відзначаємо появу у складі Миная трьох гравців з реєстру Золотого Таланту

Василь Кобін з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Міслава Матіча, 20-річного захисника Владислава Чушенка й 20-річного нападника Рустама Ахмедзаде.

У третьому спарингу в Туреччині Минай програв віце-чемпіону Словенії — Марібору, отримавши корисний досвід гри з клубом, котрий часто виступає в єврокубках.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Пропустивши на початку гри (добивання після подачі з кутового) закарпатська команда створила в першому таймі кілька дуже хороших моментів, які не реалізували. А в кінці матчу, коли Минай всі сили направив у наступ, двічі пропустив на контратаках.

В кінці гри Минай міг забити гол престижу. Але Мілевському не вистачило зовсім трохи, щоб завершити простріл справа в штрафну словенців, а пізніше Шиндер не потрапив у площину з 7 метрів: цілив у дальній кут, але м’яч пройшов поруч зі стійкою. У підсумку, матч завершився перемогою Марібора — 3:0.

Ахмедзаде (ліворуч) словенців не обіграв. Фото фейсбук Миная.

Минай — Марібор — 0:3

Голи: Піхлер (14), Матко (76) Кронаветер (83).

Минай: Каніболоцький (Попович) — Матіч (Кополовець), Карась, Малепе, Чушенко (Петрусенко), Книш (Хахльов), Сніжко (Маємбе), Нурієв, Ахмедзаде (Шиндер), Шпак (Ткачук), Угочукву (Мілевський).

Добивав 20-річний легіонер голом долучився до розгромною перемоги Ворскли (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.