Са все зіпсував: 17-річний нападник дебютував за Динамо з поразки (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Динамо та болгарський Лудогорець. Поєдинок завершився перемогою Лудогорця — 2:1. Відзначаємо дебют за основну команду Динамо 17-річного півзахисника Назара Волошина

Мірча Луческу з перших хвилин випустив 18-річного захисника Іллю Забарного (на фото).

У другому таймі у гру увійшли: 19-річний воротар Руслан Нещерет, 19-річний нападник Владислав Ванат, 17-річний півзахисник Назар Волошин, 20-річний нападник Владислав Супряга. Для юного Назара Волошина це дебют за основну команду Динамо.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 23-й хвилині підопічні Мірчі Луческу відкрили рахунок. Точніше, допоміг це зробити суперник: Шапаренко обігрався з Буяльським, увірвався до штрафного, віддавав передачу на Бєсєдіна, але Артема випередив захисник Лудогорця Вердон, який зрізав м’яча у власні ворота — 1:0. На 39-й хвилині бразильцю Каулі було важко схибити з кількох метрів після того, як Бущан, вибиваючи м’яча, влучив у ногу Забарного, тим самим дозволивши болгарському клубу зрівняти рахунок — 1:1.

Переможний м’яч болгари забили на 56-й хвилині, коли Са після подачі з кутового пробив повз Нещерета.

Динамо — Лудогорець — 1:2

Голи: Вердон (23, у свої ворота) — Каулі (39), Са (56).

Динамо: Бущан (Нещерет, 46) — Миколенко (Ванат, 82), Попов, Забарний (Шабанов, 60), Кендзьора (Н. Волошин, 76), Сидорчук, Шапаренко (Шепелєв, 68), Буяльський (Лєднєв, 68), де Пена (Сідклей, 60), Родрігес (Караваєв, 60), Бєсєдін (Супряга, 76).

С переменным успехом Дублеры Мариуполя выиграли один спарринг из двух благодаря дублю 19-летнего Трофимюка



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.