Нкенг не забив: представники УПЛ грають внічию у Туреччині (відео)

У контрольному матчі на зарубіжних зборах зустрічалися Олімпік та Минай. Поєдинок завершився результативною нічиєю — 1:1

Ігор Климовський з перших хвилин випустив: 20-річного захисника Ігоря Снурніцина та 20-річного нападника Тадеуса Нкенга.

Василь Кобін довірив місце у старті Миная 21-річному захиснику Міславу Матічу. У другому таймі на полі з’явилися:  20-річний захисник Владислав Чушенко, 20-річний нападник Рустам Ахмедзаде та на рік старший форвард Ібрагім Каргбо.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На перших хвилинах захисники Миная проґавили  на правому фланзі атаку суперника і форвард Чогадзе відкрив рахунок у грі ударом у дальній кут метрів з 13-ти.

На 29-й хвилині підопічні Кобіна зрівняли рахунок. Матіч почав атаку, Шпак з флангу переадресував на Хахльова, а той на Угечукву, нігерієць розвернувся та поцілив гарно у дальній кут — ефектно та результативно — 1:1. Більше команди не забивали.

Олімпік — Минай — 1:1

Голи: Чогадзе (4) — Угечукву (29).

Олімпік (1-й тайм): Альімі — Снурніцин, Драме, Пасіч (Альваренга, 30), Хамелюк, Політило, Романовський (Завійський, 30), Тейшейра, Чогадзе (Беніто, 30), Нкенг.

Олімпік (2-й тайм): Альімі — Зотько, Векляк, Лебеденко (Пасіч, 60), Альваренга, Хамелюк (гравець на перегляді, 60), Політило (Романовський, 60), Тейшейра (Чогадзе, 60), Завійський, Беніто, Каргбо.

Минай (1-й тайм): Каніболоцький — Матіч, Карась, Малепе, Книш, Петрусенко, Хахльов, Пиняшко, Кожанов, Шпак, Угечукву.

Минай (2-й тайм): Попович — Маємбе, Кополовець, Карась, Чушенко, Ткачук, Сніжко, Мілевський, Ахмедзаде, Нурієв, Шиндер.

Важкувато Судаков: на зборах з такою інтенсивністю я ще не був (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.