Судаков: на зборах з такою інтенсивністю я ще не був (відео)

Півзахисник Шахтаря Георгій Судаков поділився враженнями від перемоги над Сілексом (4:1). Також юний футболіст розповів про відмінності на зборах основної команди та молодіжки

18-річний півзахисник Шахтаря Георгій Судаков в ефірі Shakhtar TV — про свій дебютний збір з першою командою та перемогу над Сілексом.

— Другий тайм видався дуже вдалим: поступаючись 0:1, забили чотири рази. Як тобі результат і загалом поєдинок?

— Головне — не позитивний результат, а наша гра, адже ми працюємо на зборах. Жодне тренування не замінить матчу, незалежно від суперника. Найважливіше — побудова нашої гри й виконання всіх вимог тренера. Ми багато працюємо над пресингом, контролем м’яча, завершенням. Утілювати те, що тренуємо, на футбольному полі — головне завдання.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Наскільки є далекими від оптимальної фізичної форми?

— Це лише перший збір — 50 відсотків. Після другого можна буде сказати, що дійшли оптимальних кондицій.

— Як гралося за такої погоди?

– Трохи неприємно, якщо проти вітру, однак у другому таймі вийшло так, що ми грали за вітром. Здається, суперникову було важче. А взагалі, у футболу немає погоди, тому неважливо: хоч під снігом, хоч під сонцем.

Судаков проти Сілекса. Фото shakhtar.com.

— Наскільки відрізняються збори в першій команді та молодіжці?

— На зборах із такою інтенсивністю я ще не був. Гадаю, передусім цим і відрізняється перша команда від дублюючих складів. Можливо, тренування й короткі, без бігів, але сам процес такий, що не встигаєш навіть подумати про відпочинок. Концентрація завжди максимальна, слід віддаватися цілковито. Плюс це мій перший збір — усі колись через таке проходили. Молодий, є бажання довести, тож працюєш удвічі більше, ніж решта.

Зачекалися: 19-річний нападник врятував Маріуполь від поразки



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.