Львів із трьома молодими гравцями святкує дебютну перемогу у Туреччині (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Львів та чорногорський Рудар. Матч завершився перемогою українців — 3:0. Для Львова це дебютна звитяга на зборі у турецькому Белеку

Віталій Шумський у першому таймі не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У другому таймі у гру увійшли: 20-річний нападник Артур Ременяк, 19-річний півзахисник Сергій Топчій та 18-річний півзахисник Борис Крушинський.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Стартові хвилини матчу з чорногорцями минули доволі жваво. Львів узяв м’яча під свій контроль та активно гостював на чужій частині поля. Було помітно, що Рудар не встигає за прудконогими гравцями атаки городян та раз по раз залишає вільні зони на власній частині поля. Першим скористався такими похибками у захисних діях суперника Шина. Бразилець за короткий проміжок часу аж двічі засмутив голкіпера чорногорської команди. Наприкінці першого тайму влучного пострілу зі штрафного також завдав один із зимових новачків — Іван Брікнер.

У другому таймі команди не забивали. Львів святкує дебютну перемогу на зборі у Белеку.

Львів — Рудар — 3:0

Голи: Шина (двічі), Брікнер.

Львів: Костик — Махмутовіч, Міхоубі, Якімець, гравець на перегляді, Шина (Грисьо, 38, Топчій, 80), Ернест, Сабіно, Казлаускас (Ременяк, 46), Брікнер (Крушинський, 46), Нич (гравець на перегляді, 60).

На підвищення Черговий новачок: Минай підписав екс-хавбека Карпат



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.