Три голи у двох матчах: Кіріл Попов із Динамо U-19 виграв два спаринги

Гравці Динамо U-19 провели на своїй клубній базі два спаринги. У першому матчі кияни розгромили ФК Лівий берег — 4:0, а у другій грі виявилися сильнішими за ДЮСШ-15 — 3:0. Відзначаємо, що три м’ячі у двох матчах забив 17-річний нападник Кіріл Попов

У рамках контрольного матчу динамівці зустрічалися з командою Лівий берег — представником аматорського чемпіонату України. Перший тайм завершився з нульовим рахунком, а після перерви підопічні Ігоря Костюка відправили у ворота спаринг-партнерів чотири м’ячі, зберігши при цьому свої володіння недоторканими. За команду Ігоря Костюка забивали: 17-річний півзахисник Ілля Скрипник, 18-річний півзахисник Віктор Блізніченко, 17-річний півзахисник Ділан Вуанту та 17-річний нападник Кіріл Попов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Лівий берег — хороший суперник, у складі якого є досвідчені футболісти, які грали в Прем’єр-лізі та ще минулого сезону навіть виступали в єврокубках, — прокоментував гру Ігор Костюк офіційному клубному сайту. — Тому перший тайм вийшов досить напруженим, а у другій половині зустрічі ми внесли корективи та володіли перевагою. Одразу забили два м’ячі, пізніше — ще два та довели справу до перемоги. Гра вийшла інформативною, адже ми переглядаємо кількох футболістів, а також є хлопці 2004 року народження, які щойно поповнили нашу команду. Вийшов дуже хороший спаринг.

Динамо U-19 — Лівий берег — 4:0

Голи: Скрипник, Блізніченко, Вуанту, Попов.

Фото fcdynamo.kiev.ua.

За кілька днів Динамо U-19 провело черговий контрольний матч.

Підопічні Костюка зустрілися з київською ДЮСШ-15. Ця гра відбулася на клубній базі Динамо у Віті-Литовській і завершилася перемогою киян з упевненим рахунком 3:0. Забиті м’ячі записали на свій рахунок 17-річний нападник Кіріл Попов (двічі) і 16-річний захисник Владислав Єременко.

Детальніше про контрольний поєдинок розповів старший тренер Динамо U-19 Ігор Костюк:

— Єременко забив дальнім ударом, а Попов після контратаки. У Кіріла було достатньо гольових моментів, але реалізація підвела. Провели хорошу гру, непоганий суперник у нас був. Але, як завжди, є над чим працювати. Говорили з хлопцями про те, що 2 березня вже матч із Барселоною, ми повинні до нього дуже добре підготуватися: поліпшити командну взаємодію, перехід з оборони в атаку і навпаки. Сьогоднішній матч показав, що в нашій грі недостатньо якості, яка дозволяє швидко грати в перехідних фазах, робимо багато зайвих торкань.

Те, що було заплановано на зборі в Києві, виконали. Фізичні кондиції дозволяють витримувати по 70 хвилин.

Динамо U-19 — ДЮСШ-15 — 3:0

Голи: Попов (два), Єременко.

Шанс Луческу знову взяв на збір Ваната, а ще — 17-річного хавбека (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.