Двічі на нуль: 19-річний голкіпер Шахтаря зацікавив топ-клуб Італії

Юний голкіпер Шахтаря Анатолій Трубін потрапив до списку інтересів міланського Інтера. Повідомляється, що молодий український футболіст може стати заміною досвідченому Хандановічу

19-річний воротар Шахтаря Анатолій Трубін увійшов до шорт-листа Інтера. За інформацією calciomercato.com, українець може стати наступником досвідченого Саміра Хандановіча. Відзначається, що Інтер зацікавився  Трубіним після зустрічей із Шахтарем у Лізі чемпіонів.

Крім українця, нерадзуррі розглядають варіант із запрошенням воротаря Удінезе Хуана Муссо. Однак через трансферну вартість Муссо в розмірі 30 мільйонів євро, Інтер може відмовитися від придбання голкіпера Удінезе й переключитися на більш молодого Трубіна.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У поточному сезоні Трубін провів 13 поєдинків, пропустивши 15 м’ячів: у п’яти зустрічах Анатолій зберіг ворота сухими. Два матчі без пропущених голів у кіпера припали саме на протистояння з Інтером в ЛЧ (0:0 в Мілані і 0:0 у Києві).

Шахтар в турнірній таблиці УПЛ йде на другій позиції, відстаючи від лідера Динамо на одне очко. Аналогічна ситуація у Інтера в Серії А — команда Конте йде другою, а відставання від Мілана становить один пункт.

Амбіції Бондар: Шахтар зробить усе можливе, щоб знову стати чемпіоном

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.