Бондар: Шахтар зробить усе можливе, щоб знову стати чемпіоном

Захисник Шахтаря Валерій Бондар підбив підсумки першої частини сезону. За словами молодого оборонця, завдання у Шахтаря одне — виграти всі турніри в Україні

21-річний гравець донецького Шахтаря Валерій Бондар підсумував виступ команди у першій половині поточного сезону:

— Думаю, для багатьох стало несподіванкою, що на зимову перерву ми підемо на другому місці в таблиці чемпіонату України. Перед Шахтарем завжди стоїть завдання виграти всі титули в Україні і вдало грати в єврокубках. Думаю, в зв’язку з цим весняна частина чемпіонату буде ще цікавішою.

Крім того, чемпіонат і наше суперництво з Динамо стали цікавішими, тому що киян очолив Мірча Луческу. Наш головний конкурент додав, та то нічого — більш захоплюючим навесні буде чемпіонат і наша боротьба з Динамо. Зробимо все можливе, аби знову стати чемпіонами.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Ліга чемпіонів? В цьому році, звичайно, запам’яталася як перемогами, так і поразками. Упевнений, що висновки нами будуть зроблені, щоб все хороше в нашій грі зберегти, а помилок, як у матчі з Боруссією, не повторити в майбутньому. Ми самі не очікували, що так багато пропустимо, як в іграх з німцями.

Валерій Бондар проти Лукаку. Фото shakhtar.com.

Якщо порівнювати Інтер і Реал, то мені здалося, що з італійцями було грати трохи складніше. У них з іспанцями різний стиль. У Інтера була більш агресивна команда, інша тактика. Але це не означає, що з Реалом було легко, — цитує футболіста Meta-ratings.com.ua.

Междусобойчик Защитники Динамо разыграли между собой звание лучшего футболиста Украины месяца

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.