21-річний нападник допоміг Брюгге розгромити Ейпен (відео)

У матчі 19-го туру Вищої ліги Бельгії зустрічалися Брюгге та Ейпен. Матч завершився перемогою Брюгге — 3:0. Відзначаємо дубль 21-річного нападника Ноа Ланга та асист 19-річного півзахисника Шарля де Кетеларе

Тренерський штаб Брюгге з перших хвилин випустив: 20-річного захисника Одіона Коссуну, 19-річного півзахисника Шарля де Кетеларе та 21-річних нападників Ноа Ланга і Крепіна Діатта. У другому таймі у гру увійшов 19-річний Юссуф Баджі.

У першому таймі на полі йшла рівна боротьба, але в підсумку жодна з команд реалізувати свої моменти не змогла, тож на перерву суперники пішли за рахунку 0:0.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

А от після перерви господарі перелаштувалися та почали отримувати вигоду із створених моментів у вигляді забитих м’ячів. З різницею у шість хвилин дубль оформив Ланг. У першому випадку йому асистував Діатта, у другому — де Кетеларе. А за вісім хвилин до завершення основного часу третій м’яч забив Окереке з подачі Ланга, який заробив три бали за системою «гол+пас». Зазначимо, що Брюгге догравав матч у меншості: на 79-й хвилині був вилучений Ванакен.

Брюгге — Ейпен — 3:0

Голи: Ланг (52, 58), Окереке (82).

Вилучення: Ванакен (79).

Брюгге: Міньоле — Мата, Мехеле, Рікка, Коссуну, Вормер, Ріц, Ванакен, Діатта (Окереке, 80), Де Кетеларе, Ланг (Баджі, 85).

Брюгге продовжує лідирувати в турнірній таблиці. Підопічні Філіпа Клемана наразі, набравши 39 очок, випереджають Генк, що йде другим, на п’ять балів, але конкурент провів на дві гри менше.

Тепер бельгійський чемпіонат піде на нетривалі новорічно-різдвяні канікули, які триватимуть до 10 січня.

Збадьорилися! Зміна тренера пішла на користь супернику Шахтаря



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.