Сім ударів: 19-річний воротар молодіжної збірної України — у символічній збірній ЛЧ

Юний голкіпер донецького Шахтаря Анатолій Трубін потрапив до п’ятірки найкращих голкіперів 5-го туру Ліги чемпіонів. Нагадаємо, що Анатолій допоміг своїй команді переграти Реал — 2:0

За підсумками п’ятого ігрового дня Ліги чемпіонів 19-річний голкіпер Шахтаря і молодіжної збірної України Анатолій Трубін увійшов до числа найбільш корисних виконавців свого амплуа.

Найкращим гравцем Шахтаря в матчі з Реалом став голкіпер молодіжної збірної України Анатолій Трубін. За підсумками п’ятого ігрового дня Ліги чемпіонів вихованець академії гірників потрапив до п’ятірки найкращих представників свого амплуа за оцінками InStat.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Такого ж успіху він досяг і в другому турі групового раунду ЛЧ, коли зберіг свої ворота сухими у зустрічі з Інтером. Цього разу Трубін відбив сім ударів — це кращий показник ігрового дня, — повідомляє сайт zbirna.com.

Найкращі голкіпери за версією InStat

1. Роман БЮРКИ (Боруссія Д) 378
2. Аугустин МАРЧЕСІН (Порту) 367
3. Едуар МЕНДІ (Челсі) 361
4. Куівін КЕЛЛЕХЕР (Ліверпуль) 349
5. Анатолій ТРУБІН (Шахтар) 340

Окрім цього Трубіна включили й до символічної збірної тижня. Окрім українця там присутні ще двоє футболістів, що входить до сфери інтересів проекту Золотий Талант: обидва з Брюгге — 21-річний Ноа Ланг і 19-річний Шарль де Кетеларе.

Команда тижня: Трубін (Шахтар), Геррейру (Боруссія Д), Ромеро (Аталанта), Шольц (Мідтьюлланн), Пайєт (Марсель), Кавечі (Істанбул), К’єза (Ювентус), Ланг, де Кателаре (обидва — Брюгге), Жиру (Челсі), Неймар (ПСЖ).

Своя думка Лауреат Золотого Таланту назвав кращого гравця Шахтаря у матчі з Реалом



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.