Лауреат Золотого Таланту назвав кращого гравця Шахтаря у матчі з Реалом

Захисник Шахтаря Віктор Корнієнко поділився враженнями від перемоги своїх партнерів по команді у матчі 5-го туру Ліги чемпіонів проти Реалу — 2:0. Молодий захисник залишився задоволений і грою, і результатом команди

21-річний захисник Віктор Корнієнко через травму не міг допомогти Шахтарю в матчі Ліги чемпіонів проти Реала, проте задоволений тим, що партнери здобули перемогу.

«Відчуття — супер. Це просто фантастика. Молодці, хлопці! Вдруге обіграли Реал. Відчуття — просто бомба. Емоції позитивні. Кричав, радів, вболівав. Молодці!, — цитують Корнієнка телеканали Футбол. — Я просто знаю свої відчуття на полі. А коли дивлюся з боку — це словами не передати. Заспокоївся, лише коли забили другий гол. Коли пролунав фінальний свисток — стало легше. Заспокоївся, але емоції ще вирували.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У мене навіть дружина запитала: «Хотів би грати?». Я відповів: «Звичайно». Прикро дивитися на картинку, коли ти розумієш, що не можеш допомогти команді.

Матвієнко? Коли я отримав травму, то відразу йому сказав: «Микола, готуйся! Тільки не підведи мене». По грі з Реалом взагалі ні до кого претензій немає. 2:0 обіграли Мадрид!

Вітао феноменально дебютував в ЛЧ. Фото shakhtar.com.

Віта? У лінії оборони він зіграв краще за всіх. Він рятував і дуже грамотно грав позиційно. Зіграв фантастично, як і вся команда.

Даешь молодежь! Илья Забарный — самый продуктивный молодой футболист Премьер-лиги в ноябре



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.