19-річний іранець приніс Зорі другу перемогу поспіль у Лізі Європи

У матчі 5-го туру групового турніру Ліги Європи зустрічалися Зоря та Лестер. Гра проходила у Запоріжжі, на Славутич Арені. Звертаємо увагу, що тренери команд залишили всіх гравців з реєстру Золотого Таланту у запасі. Матч завершився перемогою Зорі — 1:0, переможний м’яч забив 19-річний нападник Саядманеш

Віктор Скрипник з перших хвилин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту.

У запасі залишилися: 20-річний голкіпер Дмитро Мацапура, 20-річний захисник Максим Агапов, капітан команди U-21, 20-річний півзахисник Дмитро Піддубний, 19-річний нападник Саядманеш, 22-річний нападник Максим Луньов, а також 20-річний нападник Данило Алефіренко.

Брендон Роджерс також не довірив місце у складі жодному гравцю з реєстру Золотого Таланту.

У запасі залишилися: 19-річний голкіпер Якуб Столярчик, 19-річний захисник Весле Фофана, 19-річний захисник Люк Томас, 21-річний півзахисник Такгало Лешабела, 19-річний півзахисник Шейн Флун та 16-річний Бен Нельсон.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 3-й хвилині першу нагоду у матчі створили господарі. З ударом Кочергіна впорався Уорд. З позиції сили розпочали матч підопічні Скрипника. Після активного старту українців гра вирівнялася. На 17-й хвилині у гру увійшов Весле Фофана. Вимушену заміну довелося робити тренеру Лестеру.

На 31-й хвилині Ундер не реалізував вихід один на один. Перша нагода у Лестера. На 35-й хвилині з далекої відстані пробивав Циганікс, проте з його ударом впорався Уорд. Перший тайм за рівної гри  завершився нульовою нічиєю.

У другому таймі у гру увійшов Люк Томас. На 51-й хвилині після навісу Кочергіна Юрченко ударом головою влучив у поперечину. Зоря активно розпочала й другий тайм.

Під його середину Лестер перехопив ініціативу. Команда Роджерса провела декілька небезпечних атак. На 81-й хвилині у гру увійшов Саядманеш. На 85-й хвилині Зоря відкриває рахунок у матчі. Фаворов прострілив з флангу, а Саядманеш забив у порожні ворота — 1:0. Дебютний забитий м’яч для молодого іранця у єврокубках.

На 87-й хвилині попередження отримав Фофана. На 90+3 хвилині удар Ундера у блискучому стрибку відбив Васіль.

Зоря — Лестер —1:0

Гол: Саядманеш (85).

Зоря (4-3-3): Васіль — Циганікс, Абу-Ханна, Інанісеня, Фаворов — Юрченко, Кочергін, Назарина — Громов (Перовіч, 90+3), Гладкий (Саядманеш, 81), Кабаєв.

Лестер (4-2-3-1): Уорд — Рікарду (Томас, 46), Морган (Фукс, 56), Сеюнджю (Фофана, 17), Джастін — Чаудрі, Ндіді (Менді, 56) — Барнс, Прат (Медісон, 78), Юндер — Іхеаначо.

Даешь молодежь! Илья Забарный — самый продуктивный молодой футболист Премьер-лиги в ноябре



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.