Молоді гравці Шахтаря знову осоромили Реал: Соломон блискуче виходить на заміну

У матчі 5-го туру групи B Ліги чемпіонів зустрічалися Шахтар та Реал. Гра проходила у Києві, на НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у складах команд сімох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився перемогою Шахтаря — 2:0. Звертаємо увагу на забитий м’яч 21-річного Манора Соломона

Зінедін Зідан довірив місце у складі: 21-річному півзахиснику Мартіну Едегору та 19-річному нападнику Родріго Гоесу.

У запасі залишалися: 21-річний голкіпер Андрій Лунін, 20-річний воротар Діего Альтубе, 20-річний захисник Віктор Чуст, 19-річний півзахисник Вінісіус Жуніор та 19-річний півзахисник Серхіо Аррібас.

Луїш Каштру з перших хвилин випустив: 19-річного голкіпера Анатолія Трубіна, 22-річного захисника Додо, 20-річного захисника Вітао, 21-річного захисника Валерія Бондаря та 20-річного півзахисника Тете. Для Вітао це був дебют у Лізі чемпіонів.

У запасі залишилися: 20-річний півзахисник Маркос Антоніо, 21-річні півзахисники Манор Соломон, Фернандо та Маркіньос Сіпріано, а також 18-річний півзахисник Георгій Судаков.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 5-й хвилин мав забивати Асенсіо, але м’яч після його удару влучив у стійку. Активно розпочинають гру гості. На 11-й хвилині першого удару в площину воріт завдав Бензема, але з його пострілом без проблем впорався Трубін. Після 15-ти хвилин Шахтар вирівняв гру. На 30-й хвилині блискуче зіграв Трубін. Молодий голкіпер відбив удар Асенсіо. Перший тайм завершується нульовою нічиєю. Гравці Шахтаря перші 45-ть хвилин зіграли гідно.

На 53-й хвилині Тайсон з вигідної позиції не зміг переграти Куртуа. Перший момент для українців у матчі. На 57-й хвилині Шахтар відкриває рахунок. Після швидкої контратаки м’яч відскочив до Дентіньо, який без проблем переграв Куртуа — 1:0. Хороший другий тайм у виконанні підопічних Каштру, у мадридців відчуваються проблеми з конструктивом. На 74-й хвилині у гру увійшов Манор Соломон, а на 77-й — Вінісіус. На 82-й хвилині Соломон після швидкої атаки потужним ударом у кут збільшує перевагу Шахтаря — 2:0.

На 85-й хвилині у гру увійшов Фернандо.

У підсумку, гра завершується перемогою Шахтаря. Тепер в обох команд по сім залікових пунктів.

Шахтар — Реал — 2:0

Голи: Дентіньо (57), Соломон (82).

Шахтар (4-2-3-1): Трубін — Матвієнко, Бондар, Вітао, Додо — Степаненко, Коваленко (Алан Патрік, 85) — Тете, Марлос (Майкон, 73), Тайсон (Соломон, 74) — Мораес (Дентіньо, 25; Фернандо, 85).

Реал (4-3-3): Куртуа — Васкес, Варан, Начо, Менді — Едегор (Іско, 77), Кроос, Модріч — Асенсіо, Бензема (Маріано, 77), Родріго (Вінісіус, 77).

Вундеркінд Юний вихованець Шахтаря увійшов в історію чемпіоната України



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.