18-річний захисник Ниви Костюк: вже немає того хвилювання, що було на старті сезону

Юний захисник вінницької Ниви Євгеній Костюк проаналізував причини невдалого старту сезону для команди, а також відзначив прогрес у своїй грі. Нагадаємо, що Костюка було визнано найкращим гравцем 11-го туру у Другій лізі

18-річний оборонець Ниви (Вінниця) Євгеній Костюк поділився своїми враженнями від перемоги над Рубіконом (2:1), а також розповів про причини провального старту сезону.

— У моєму віці перемога у такій почесній номінації є дуже престижною, — говорить юний футболіст. Мене переповнюють позитивні емоції. Щасливий, що своєю грою зміг допомогти команді здобути важливу перемогу.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Команда дуже невдало стартувала у цьому чемпіонаті. У чому причини такого провального початку?

— На жаль, погоджуся з вами, старт сезону нам явно не вдався. Вісім поразок — жахливий результат. Думаю, що причина насамперед у незіграності. Ми лише два місяці тренуємося разом. Потрібен був час щоб відчути один одного. Думаю, що наша команда зараз на правильному шляху.

— Відчуваєте, що ви особисто додаєте від матчу до матчу в ігровому плані?

— З кожною грою почуваюся впевненіше. Вже немає того хвилювання, яке було на старті сезону. Приємно, що вдається прогресувати, проте ще потрібно багато над чим працювати.

Боротьбу веде 18-річний Євгеній Костюк (ліворуч). Фото з особистого архіву футболіста.

— У нещодавньому інтерв’ю спортивний директор клубу сказав, що якщо Ниві відмовлять в фінансуванні, то клуб припинить своє існування. Є фінансові проблеми чи це було просто сказано, щоб привернути увагу до клубу з боку міської влади?

— Дійсно, у Ниви є фінансові проблеми. Проте, керівництво клубу робить усе можливе, щоб зберегти команду, зберегти цей склад. Сподіваюся, що усе буде добре. Наше завдання — виходити на поле і досягати результату, не думаючи про позафутбольні моменти, — цитує слова Костюка пресслужба ПФЛ.

БЛІЦ

Народився у Вінниці.

Вихованець школи Блохіна та Бєланова.

Перший тренер — Микола Загоруйко.

Улюблений клуб — Ліверпуль.

Улюблений гравець — Альфонсо Девіс.

Мрія у футболі — прагну грати у збірній.

З почином! Герой туру у Другій лізі Деда: хет-трик і асист в одному матчі зробив вперше у кар’єрі (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.