Експеримент Каштру: Вітао дебютує у Лізі чемпіонів. Лунін залишається у запасі Реала

У матчі 5-го туру групи B Ліги чемпіонів зустрінуться Шахтар та Реал. Гра пройде у Києві, на НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у складах команд сімох гравців з реєстру Золотого Таланту

Тренери Шахтаря та Реалу вже визначилися зі складами на матч 5-го туру групи B Ліги чемпіонів. Зінедін Зідан довірив місце у складі: 21-річному півзахиснику Мартіну Едегору та 19-річному нападнику Родріго Гоесу.

У запасі залишилися: 21-річний голкіпер Андрій Лунін, 20-річний воротар Діего Альтубе, 20-річний захисник Віктор Чуст, 19-річний півзахисник Вінісіус Жуніор та 19-річний півзахисник Серхіо Аррібас.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Луїш Каштру з перших хвилин випустив: 19-річного голкіпера Анатолія Трубіна, 22-річного захисника Додо, 20-річного захисника Вітао, 21-річного захисника Валерія Бондаря та 20-річного півзахисника Тете. Для Вітао (на фото) це дебют у Лізі чемпіонів.

У запасі залишилися: 20-річний півзахисник Маркос Антоніо, 21-річні півзахисники Манор Соломон, Фернандо та Маркіньос Сіпріано, а також 18-річний півзахисник Георгій Судаков.

Шахтар (4-2-3-1): Трубін — Матвієнко, Бондар, Вітао, Додо — Степаненко, Коваленко — Тете, Марлос, Тайсон — Мораес.

Реал (4-3-3): Куртуа — Васкес, Варан, Начо, Менді — Едегор, Кроос, Модріч — Асенсіо, Бензема, Родріго.

Готуйсь! 20-річний захисник Динамо Сирота вилікувався від коронавірусу і полетів у Турин



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.