Захисник збірної України не допомагав партнерам відбирати очки у команди Моуріньо (відео)

У матчі 5-го туру Ліги Європи зустрічалися ЛАСК та Тоттенгем. Гра завершилася результативною нічиєю — 3:3. Відзначаємо забитий м’яч 21-річного нападника ЛАСКа Мамаду Карамоко, який врятував свою команду. 22-річний український захисник Євген Чеберко просидів всю гру на лаві запасних

Тренерський штаб ЛАСКа з перших хвилин випустив 22-річного захисника Андреса Андраде. У другому таймі у гру увійшов 21-річний нападник Мамаду Карамоко.

У складі Тотенгема на полі з’явився 21-річний захисник Яфет Танганга.

ЛАСК вміло тиснув на гостей, дуже добре пресингував і не давав шпорам створювати моменти біля своїх воріт. Гол був заслужений: Доерті втратив м’яча на чужій половині поля, ЛАСК швидко перейшов в атаку, і Міхорль вдарив з 25 метрів по воротах Харта. Екс-кіпер збірної Англії не впорався із не найсильнішим ударом, але потрібно сказати, що м’яч відскочив від газону прямо перед ним.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Тоттенгему пощастило відігратися до перерви. Моура виконав простріл з флангу, захисники ЛАСКа вчасно не вибили м’яча, і Ндомбеле пробив захиснику в руку. Одинадцятиметровий реалізував Бейл.

Після перерви малюнок гри не змінився, але в цей раз першими забили гості. ЛАСК обрізався на чужій половині і Ндомбеле в один дотик відправив м’яч Сону. Корейцю не склало труднощів забити свій 12-й гол у сезоні.

Поразка залишала ЛАСК за межами єврокубкової весни, і команда з Лінца не збиралася здаватися. В кінці матчу сталася гольова феєрія. Австрійці відігралися завдяки голу Еггештайна, але знову привезли пенальті в свої ворота. Цього разу з позначки забив Аллі. Та вивезти перемогу Тоттенгему не вдалося. На останніх секундах матчу прекрасний удар вдався молодому Карамоко — не найвдаліший день для Харта.

https://youtu.be/vXAFX9D3UVE

ЛАСК — Тоттенгем — 3:3

Голи: Міхорль (42), Еггештайн (84), Карамоко (90+3) — Бейл (45+2, пенальті), Сон (56), Аллі (86, пенальті).

ЛАСК (3-4-3): Шлагер — Візінгер, Андраде, Філіповіч — Реннер, Міхорль, Мадсен, Ранфтль — Гойгінгер (Карамоко, 69), Еггештайн, Грубер (Райтер, 69).

Тоттенгем (4-2-3-1): Харт — Девіс, Танганга, Санчес, Доерті — Ло Чельсо (Дайєр, 72), Хейбьерг — Моура (Сіссоко, 65), Ндомбеле (Бергвейн, 65), Бейл (Ор’є, 82) — Сон (Аллі, 82).

Прем’єра Юний іранський легіонер зіграв свій найкращий матч за Зорю



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.