З дублями Кобака й Гончарука і вилученням Вакули Шахтар розгромив новачка чемпіонату U-21

Матчем молодіжних команд Шахтаря й Миная відкрився сьогодні 12-й тур чемпіонату U-21. Один із фаворитів тестував дебютанта й зробив це безжально, забивши півдесятка м’ячів

Один із грандів молодіжного чемпіонату підходив до 12-го туру розлюченим: що б там не казали, але поразка від Дніпра-1 (2:3) у попередньому матчі дошкульно вдарила по амбіційному колективу. Недарма, навіть врівноважений португальський керманич Шахтаря U-21 Фернандо Валенте напередодні нагадав: «Висновки після попереднього матчу зроблено, налаштовуємося на Минай серйозно, незважаючи на те, що він дебютант турніру».

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Вочевидь, найбільш зарядженим на боротьбу вийшов 21-річний, але вже дуже досвідчений Владислав Вакула. Колись забивний у Маріуполі форвард не проходить в основу Шахтаря, тому мається у дублі, без особливих звитяг (вже 3 матчі, нуль голів). Сьогодні ж вдалося відзначитися на 39-й хвилині: червона картка.

Дивідендів закарпатцям це не принесло: у них також сталося вилучення, а прудконогий Едвард Кобак з іншим страйкером — Данилом Гончаруком — розірвали захист Миная.

Гончарук (ліворуч) і Кобак: по два! Фото shakhtar.com.

Шахтар U-21 — Минай U-21 — 5:1

Голи: Едвард Кобак (30, пенальті, 67), Данило Гончарук (55, 74), Олександр Драмбаєв (61) — Максим Навроцький (70).

Вилучення: Владислав Вакула (38) — Олександр Сахно (34).

Шахтар U-21: Турбаєвський — Капінус (Егбуджуо, 80), Якуба, Мампассі, Драмбаєв, Гуров (Шостак, 80), Приходько, Кобак (Рудавський, 73), Вакула, Світюха (Погорілий, 73), Гончарук (Микитишин, 85).

Тренер: Фернандо Валенте.

Минай U-21: Гумметов — Кравченко, Ромашев (Сягровський, 77), Чушенко, П. Луців, Сахно, В. Луців, Шевченко (Гуменяк, 77), Чистяк (Скала, 70), Кашперук, Навроцький.

Тренер: Дмитро Кабачок.

Чемпіонат U-21: у центральному матчі Колос наздоганятиме третю Олександрію



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.