На матч із Динамо у старт Юве повернувся де Лігт

У матчі 5-го туру групи G Ліги чемпіонів зустрінуться Ювентус та Динамо. Гра пройде на Ювентус стедіум у Турині. Відзначаємо появу у складах команд п’ятьох гравців з реєстру Золотого Таланту

Тренери Ювентуса та Динамо вже визначилися зі складами на матч 5-го туру Ліги чемпіонів. Андреа Пірло з перших хвилин випустив 21-річного захисника Маттейса де Лігта.

У запасі залишилися: 18-річний захисник Раду Дрегушин, 21-річний захисник Джанлука Фработта, 20-річний півзахисник Маноло Портанова, 20-річний півзахисник Деян Кулушевскі та 18-річний нападник Да Граса.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Мірча Луческу довірив місце у складі: 18-річному захиснику Іллі Забарному, 21-річним захисникам Денису Попову та Віталію Миколенку та 22-річному півзахиснику Миколі Шапаренку.

У запасі залишилися: 18-річний воротар Руслан Нещерет, 20-річний захисник Олександр Сирота, 21-річний півзахисник Тудор Белуце, 22-річний півзахисник Богдан Лєднєв та 20-річний нападник Владислав Супряга.

Ювентус (3-2-3-2): Щенсни — де Лігт, Бонуччі, Сандро — Демірал, К’єза — Бентанкур, Маккенні, Ремзі — Мората, Роналду.

Динамо (4-3-3): Бущан — Миколенко, Попов, Забарний, Кендзьора — Сидорчук, Шапаренко, Шепелєв — Родрігес, Вербич, Циганков.

Виправдав довіру Експеримент Каштру вдався: Вітао — найкращий гравець матчу з Реалом



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.