Роналду обіграв молодих захисників Динамо

У матчі 5-го туру групи G Ліги чемпіонів зустрічалися Ювентус та Динамо. Гра проходила на Ювентус стедіум у Турині. Відзначаємо появу у складах команд п’ятьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився розгромною перемогою Ювентуса — 3:0

Андреа Пірло з перших хвилин випустив 21-річного захисника Маттейса де Лігта.

У запасі залишилися: 18-річний захисник Раду Дрегушин, 21-річний захисник Джанлука Фработта, 20-річний півзахисник Маноло Портанова, 20-річний півзахисник Деян Кулушевскі та 18-річний нападник Да Граса.

Мірча Луческу довірив місце у складі: 18-річному захиснику Іллі Забарному, 21-річним захисникам Денису Попову та Віталію Миколенку та 22-річному півзахиснику Миколі Шапаренку.

У запасі залишилися: 18-річний воротар Руслан Нещерет, 20-річний захисник Олександр Сирота, 21-річний півзахисник Тудор Белуце, 22-річний півзахисник Богдан Лєднєв та 20-річний нападник Владислав Супряга.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

З перших хвилин гравці Ювентуса заволоділи ініціативою. На 8-й хвилині небезпечно пробивав К’єза і м’яч з рикошетом від Попова пролетів повз ворота. На 18-й хвилині після удару Морати довелося вступати у гру Бущану. На 21-й хвилині гравці Ювентуса досягають свого. Алекс Сандро навісив, а К’єза ударом головою відправив м’яча у сітку — 1:0.  На 27-й хвилині попередження отримав Забарний.

На 31-й хвилині м’яч після удару Роналду влучає у поперечину. На 41-й хвилині Циганков з вигідної позиції не зміг переграти Щенсни. Момент всього тайму для Динамо. Після забитого м’яча туринці почали грати другим номером. Перший тайм завершується за мінімальної переваги Ювентуса.

На початку другого тайму господарі свідомо віддали ініціативу динамівцям, граючи за рахунок контратак. На 57-й хвилині після швидкої атаки Ювентус забиває вдруге. Кріштіану Роналду відправив м’яча у порожні ворота після прострілу з флангу. На 66-й хвилині провалився центр захисту Динамо і Мората без проблем переграв Бущана — 3:0. На 69-й хвилині у гру увійшов Драгушин. Перша поява на полі для молодого захисника у сезоні. На 72-й хвилині у гру увійшов Владислав Супряга, а на  76-й хвилині Деян Кулушевскі. На 81-й хвилині попередження отримав Микола Шапаренко. У компенсований час міг забивати Шапаренко, але блискуче зіграв Щенсни.

На 90+1 хвилині у гру увійшов Лєднєв.

Ювентус — Динамо — 3:0

Голи: К’єза (21), Роналду (57), Мората (66).

Ювентус (3-2-3-2): Щенсни — де Лігт, Бонуччі (Даніло, 62), Сандро — Демірал (Драгушин, 69), К’єза (Кулушевскі, 76) — Бентанкур (Артур, 76), Маккенні, Ремзі (Бернардескі, 62)— Мората, Роналду.

Динамо (4-3-3): Бущан — Миколенко (Караваєв, 84), Попов, Забарний, Кендзьора — Сидорчук, Шапаренко, Шепелєв (Гармаш, 72) — Родрігес (Де Пена, 72), Вербич (Супряга, 72), Циганков (Лєднєв, 90+1).

У Ювентуса 12 очок після п’яти матчів, у Динамо — один заліковий пункт.

Експеримент Каштру вдався: Вітао — найкращий гравець матчу з Реалом



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.