19-річний нападник Твердохліб забив станній гол в історії Гірника-Спорт?

У матчі 16-го туру Першої ліги Прикарпаття приймало Гірник-Спорт. Матч завершився перемогою гостей — 2:1. Один із забитих м’ячів у свій актив записав 19-річний нападник Єгор Твердохліб

Тренерський штаб Прикарпаття з перших хвилин випустив 21-річного півзахисника Валерія Сада. Ще у першому таймі у гру увійшов 20-річний півзахисник Назарій Воробчак.

Тренери Гірника-Спорт довірили місце у старті: 21-річному захиснику Богдану Векляку, 21-річному нападнику Юрію Козиренку та 19-річному нападнику Єгору Твердохлібу. У другому таймі у гру уійшов 20-річний півзахисник Артур Мурза.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Команди жваво почали матч і не стали затягувати з першим голом. Після подачі кутового від Батюшина у власному штрафному підіграв собі рукою Роман Кузьмін, а арбітр зустрічі Клим Заброда призначив пенальті. Його реалізував Батюшин — 0:1. На 34-й хвилині Андрій Новак впорався з ударом Твердохліба, але другим темпом м’яч знову дістався Єгору після скидки головою Батюшіна, і цього разу він вже не схибив — 2:0.

Єгор Твердохліб. Фото gornyak-sport.net.

На початку другого тайму Барчук з пенальті скоротив відставання у рахунку, проте більшого господарі не досягли.

Прикарпаття — Гірник-Спорт — 1:2

Голи: Барчук (49, пенальті) — Батюшин (6, пенальті), Твердохліб (34).

Прикарпаття: Новак — Борисевич, Пархуць, Мелінишин, Дербах (Кохман, 41), Сад, Кузьмин (Воробчак, 40), Сондей, Барчук (Волошинович, 64), Цюцюра (Дитко, 85), Януш.

Гірник-Спорт: Жмурко — Суханов, Векляк, Карась, Герт, Чепелюк, Батюшин (Корольков, 90), Петрусенко, Чередниченко (Мурза, 74), Козиренко (Збунь, 68), Твердохліб (Герасимець, 88).

Гірник-Спорт здобуває перемогу і завершує 2020 рік на 4-му місці у Першій лізі.

Вчора ж з Горішніх Плавнів надійшла сумна для вболівальників звістка: клуб недоотримав фінансування на другу частину сезону, всі футболісти й тренерський штаб стали «вільними агентами» — трудові угоди з ними розірвано. Іншими словами, керівництво клубу розпустило команду по домівках.

Підсумував 20-річний нападник Холод голом допоміг Металісту 1925 мажорно завершити 2020 рік (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.