Вітао про перемогу над Реалом: головне — не злітати у хмари, хоча вигравати у такого суперника дуже приємно

Захисник Шахтаря Вітао поділився враженнями від перемоги над Реалом у матчі 5-го туру Ліги чемпіонів (2:0). За словами бразильського оборонця, Шахтар зіграв гідно проти однієї з найкращих команд Європи

20-річний центрбек Шахтаря Вітао в ефірі телеканалу Футбол розповів про перемогу над Реалом (2:0) на груповій стадії Ліги чемпіонів.

— У першому матчі з Реалом відбувся мій дебют в Лізі чемпіонів, але тоді я провів на полі лише декілька хвилин. Поєдинок в Мадриді можна вважати моєю прем’єрою, це була перша гра Ліги чемпіонів в стартовому складі Шахтаря. Я дуже радий цьому, а також підсумковій перемозі нашої команди! Завжди дуже багато працював на тренуваннях і розумів, що, коли з’явиться можливість, буду грати.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Шахтар останнім часом критикували за помилки в обороні, але зараз у лідера атак Реала Каріма Бензема практично не було жодного моменту …

— Ми завжди ретельно відпрацьовуємо гру в обороні, незалежно від сили суперника. Зараз нам протистояла найсильніша команда Європи, і ми змогли дати їй гідну відсіч, показати все те, що відпрацьовували на тренуваннях. Це плоди нашої праці, і ми постараємося продовжувати в тому ж дусі. Напевно, це був наш день, всі було сконцентрованими з першої і до останньої хвилини. Спокій і підготовка стали ключовими в тому, що ми не пропустили.

Відбилися… Фото shakhtar.com.

— Як тепер оцінюєш шанси Шахтаря на вихід з групи?

— Головне — залишатися на землі, не злітати занадто високо в хмари, адже потрібно намагатися досягти результату в останній грі Ліги чемпіонів в Мілані з Інтером. Це також дуже сильна команда, але ми будемо робити все, щоб пройти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Готуйсь! 20-річний захисник Динамо Сирота вилікувався від коронавірусу і полетів у Турин



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.